Srcngzkc Merve-yoruk97 Evet bende dürtüyorum arada 🤣 Eşim çok kızıyo rahat bırak çocuğu uyusun diyo 😂😂
Mom72626 Merve-yoruk97 benim elim hep orda birde toplanıyor bazen hafif bastırıyorum kemiklerini hissediyorum resmen 🙄😀🥰🥰
Fidansvnccm Merve-yoruk97 hahah evet bazen bir iki saat hareket etmiyo durtuyorum iki dkkada bir :D esimde uyuyodur biraak rahatsiz etme diyo ama o oynadikca hosuma gidiyo napiim :)
Eminef2161 Esmanur96 ya ne güzel benim ki hiç tepki vermiyor aksine hemen tekme atması duruyor babası bak tekme atıyor diyorum hemen sakinleşiyor benden başka kimseye hissettirmedi daha kendini prensesim 😊😊
Mervednr Merve-yoruk97 yaa bende böyle parmak uçlarımla masaj yapar gibi yapıyorum eşim kızıyo sana ne rahatsız ediyorsun diyo çocuk sende tepki veriyo diye seviniyorsun diyo 😂
seyda006 Bende karnımı iki elimle tutup sağ sol sallıyorum hemen oynuyo bazen yavaşyavaş vurur gibi yapıyorum tabiki vurmam pıt pıt şeklinde eşimde kızıyo çocuğun gözüne kafasına vuruyosun diye 🙋😇
Littleprince_smother Merve-yoruk97 hahahahahah çoook güldüm demek ki her anne adayı bu yolu deniyor hareketlenmesi için😅😅🤣🤣😍😍♥️♥️
Esmanur96 Eminef2161 o da bizim farkımız olsun annelik başka yavrular da hissediyor tabi hem kızlar biraz daha nazlı sanırım ondan 😂
Eminef2161 Esmanur96 cinsiyetini anında gösterdi ama sonra döndü poposunu bende biraz yüz resmî var ondan sonra kimseye göstermedi kendini diyorum çok nazlısın kızım 😊
Esmanur96 Eminef2161 ay kıyamam 😂 8. Ayda falan göstersin tam surat çıkıyorlar inşallah döner yüzünü 😂
Eminef2161 Esmanur96 doktora gitmeden kıpır kıpır karnımı açar açmaz saklanıyor nasıl anlıyor bilmiyorum 🥰