zynp1512 NimetDilmen benimde geçen hafta biraz yavaşladı ama şuan eskisi gibi kıpır kıpır bebeğim dr dün on kere en az hareket etmesi lazım dikkat et buna dedi daha az oynuyorsa gel dedi
Esmanur96 NimetDilmen benim aksine çok hareketli gece uyutmuyor tekme atamadığı için karnım dalga gibi geriliyor sürekli
Yasemin6161 Canım bende 34+4 haftaligim bugünden beridir hiç neredeyse hareket etmedi durtüyorum karnımda onu sanki böyle derinlerde bir kipirdama varmış hissi veriyor acaba yeri daraliyor diye mi öyle oldu bebeklerimiz bilemedim.
NimetDilmen Yasemin6161 Bende 33+4 üm canm aynı tarif ettiqin qibi çok derinlerde yer deqistirdiqini hissediorum sadece. Saqlık ocaqna qidip kalp atışını dinledim çok şükür sorun yok dedi ama yinede hareket etmemesi düşündürücü
Yasemin6161 NimetDilmen bide böyle kendimizi çok yorduğumüz zamanlarda da hissetmeyebilirmisiz hareketleri belki de anlamadan bunyemizi yorduk bebisler dinlenmeye aldı kendini içinizi rahat tutun ben öyle yapmaya çalışıyorum ama yinede kurcalaniyor aklım 🤗
zynp1512 NimetDilmen 33+6 hatta dr söledim oruç mu tutun dedi hayır dedim olabilir yavaşlama ama en az on kere hissetmiş olmalısın dedi yavşlarsa bişeyler ye ve yat dinlen karnını biraz dürtükle dedi 😊
NimetDilmen Esmanur96 Tekme atamıo dimi? Bende tekme hissetmiorm iste. Sadece ordan oraya qectiqini hissediorm oda cok hafif