Esrelf marketten aldığımız yoğurt ve sütlerin içeriğine baktığımda karbonhidrat, enerji, protein gibi şeyler yazıyor ama kalsiyum yazmıyor. Yani kalsiyum yok mu içinde , sizin bildiğiniz bir marka varsa tavsiye eder misiniz kızlar?
Sara Esrelf Kalsıyum yoğurrtada var ama cok sütde var.Her ikiisn tüketmek iyi.Ama sana bısey deyım köyde tanıdığın biri varsa temiz süt gönderirse daha güzel oluyo.Marketden alınan cokta iyi effekt vermiyor 💋💋
KubraatMacit Sara en doğrusu ben çorlu da oturuyorum Mis gibi köy sütü alıyorum kilosu 2.5. Ama İstanbul da da mahalle sütçüleri var annemlerin yıllardır hep ondan alıyorlar tabi İstanbul’da biraz daha pahalı ☺
Sara KubraatMacit Bende köy sütü içiyorum annem sağolsun gönderiyo bana.Hem tadı güzeldi,hemde sağlıklı.☺☺
Senailhan Ben de merak ediyorum bilen varsa yazar inşallah markette ki yoğurtlardan yediğimde sanki boşuna yiyormuşum gibi hissediyorum cidden
Sara Senailhan Marketdeki yoğurtlar öyle oluyo.Bende bıdafa yedıgımde boşuna yedıgımı anladım cunki cok vakıt marketde kalıyo etkiisnde itirıyo.En güzeli kendin hazırlayacagın yogurtdu.
Senailhan Sara Aynen öyle yapım aşamasını da bilmiyoruz bir sürü işlemden geçiyo sonuç olarak ne kadar vitamin kalacak ki içinde her şeyin doğalı güzel
Sara Senailhan Evet her seyın doğalı güzel zaten.Ben vallahi meyve alıp yedıgımde korkuyorum içinde neler vuruyorlar bilmiyorım.Ama kendı bagından kendın yesen bılıyonko temız ve bol vitaminli.🙃
Senailhan Sara Tabiki pazardan alıp dolaba koyuyorsun zaten orda bile büyümeye devam ediyo hormondan 😂😂😂