Mom72626 Duygu19031903 magnezyum olduğu için iyi. Bebeklerin kemikleri için. Doktorum bana iç dedi. Hamile kaldığımdan beri içiyorum
1ogrencianne Duygu19031903 sade soda faydalı mineraller var içinde fakat meyveliler katkı maddesi olduğu için zararlı
Mucizeemm Duygu19031903 bebeğin kemik gelişim acısından iyi günde 2 tane içiyorum en baştan beri ama sade olmak kaydiyla
Sibel92 Duygu19031903 ben cok faydasını gördüm hem şişginliğimi aldı hem hiç tansiyon düşüklüğü yaşamadım herkese önerebilirim
Elf_Tk89 FSCMK benim yengemde çok işti yeğenim doğduğunda hem ağızdan hem totodan baya gaz çıkartıyordu hiç gaz sorunu çekmedi onada doktoru demişti çok faydalıymış. Bende sade içemiyorum O yüzden churchill yapıp içiyorum zararlımı ki ?
uhuddd Duygu19031903 evet çok iyi günde 1 tane içmemi söylesi doktorum ama meyveli falan değil sade olucak ki faydası olsun
Mrskocaer Herkese merhaba 😊❤ inşallah bebişkolarınızı sağ sağlim kucağınıza alırsınız güzel anneler ❤ bizde günde 1 tane içmeye çalışıyoruz, kuzenim hamile olduğunu öğrendiğinden itibaren günde 2 adet içmişti ve çocuğu 6 aylıkken diş çıkarmıştı😅😅