Rukkos Merhabalar arkadaşlar beşik aldınızmı alırken nelere dikkat ettiniz ben park beşik almayı düşünüyorum ama bunu görüncede bi düşündüm sizce bu beşik kullanışlı mı en az 2-3 yaşına kadar kullanmak istiyorum https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/heyner-ahsap-60x120-organik-anne-yani-3-kademeli-bebek-besigi-karyola-ahsap-park-besik-425034881?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=308101912015&utm_term=68110426264&ga_prodid=425034881&ga_merchantid=119592237&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwocPnBRDFARIsAJJcf94KMXcyh98IQOPJ9DGc_Ykm4OUYRl827AObJE6ttjhpu_qtI3NFNFoaAgaXEALw_wcB
d190516 Rukkos valla biz aldık oğluşumuza kurduk da gayet kaliteli bi ürün hepsi buradadan 589 liraya almıştık bi ay önce kadar 😌2 ay sonra kullanmakta nasip olur inşallah 🙈
Catsmomy Rukkos ben trendyoldan 1000e almıştım bazıları tekerlekli oluyor ve hiçte ağır değil .büyük çekmeceli beşikleri hiç oynatamıyorsun sonra çocuk hiç kullanmadı oluyor. En mantıklısı bu al kendi yatağına sıfır kullan sürekli bunda yatır alışır. Salona da taşınabilir hiç ağır değil .
Haribo42 Rukkos bu besikten arkadasim aldi kullaniyor cokk cok memnun .. bende cok’istiyorum boyle almak ama ben altinda incecekmeceli olan bisey bakmam lazim :( evimde ztn dolap kiyligi var bari bikac asya koyarim kafasiyla bakalim bulabilirsem.. bulamassam bundan alcam
Rukkos snmnl bu beşik sallanıyor beni cezbeden hem anne yanı oluyor hem park beşik kararsız kaldım 🤷🏻♀️
snmnl @Rukkos#bence cok ağır görünüyo canın sıkılsa içerde sallamak istesen sallayamazsın ve ayrıca mobilyalar cok iyi sallanmıuo hantal oluyo elinle sallayıp rahatça sallanan bi beşlik almanı görmeden almamanı tavsiye ediyorum
Tugba12345 Bunlar cok şık güzel ama bn tercihimi park besikten yana kullanicam cevremde bütün kullananlar uzun ömürlü olduklarni soyluyolar taşinabilir olmasi katlayip arabamiza bile koyablrz kalmaya bi yere gitsem
Alarasel Rukkos ama nasıl kullnıcksn ki mobilya bşk alsn ytmz yeni doğduğu zmn ??? Bşka türlüde olmzki
Alarasel Rukkos bnmdd evimde öyle fazladan yer yok ama mecbur bialan yaratcksn yani eşyaların bazıları kldr vs
Rukkos 25agustos yorumlarını okudum da bazıları boyasız verniksiz olduğunda ağaç çapakları kıymıklar var diye yazmış bebek büyüdüğümde eline falan batarmı acaba öyle çom kıymık çıkacak gibimi yani bide hangi siteden aldınız acaba
25agustos Rukkos n11 den aldık canım. Evet bende gördüm o yorumları. Öyle birşey olursa da zımparalayacaktık. Ama denk gelmedi. Zaten koruması var çocuk direk temas etmeyecek. Bir çuval paraya satılanlardan çok çok iyi bence.