Zeyzey20 Ben 28 haftalık çok şükür hamileyim ama benim kızım 2 -3 gün hiç durmadan hareket ediyor sonrasında 2-3 gün hareket etmiyo daha az hareket ediyor sonra yine hareket etmeye başlıyor ben bu durumu anlayamadım benim gibi olan var mı ?
Ayseekdrr Zeyzey20 o haftalarda uyku moduna geçiyo bizler gibi uyku saatleri oluyo canım takma kafana
Esrasrgn Zeyzey20 canım normal bu haftalarda böyle oluyo. Sabahları ve akşamları 10 un üzerinde tekme ve hareket ediyosa sıkıntı yok. Sessiz ortama geçip yatıp dinleyebilirsin hareketlendiğini görceksin. Endişelenme🥰
Haribo42 Zeyzey20 benimde hep aşağımı tekmeliyo hiç karnımda tekme hissetmiyorum ya kasığımda ya vajınada hissediyorum :((
Gizem_Oguz Zeyzey20 benimde öyle doktora söyledim robot değil o sürekli hareket etmesini bekleme uyyo uyanıyo aynı senin gibi dedi😂normalmiş yani hiç etmezse endişelen dedi
Zeyzey20 Ayseekdrr valla heralde oyle çünkü takmıyo beni baya baya tam ümidimi kesiyorum atmaya başlıyor dalga geçiyor sanki benle
Muge123_ O haftalarda bende daha cok asagida hissederdim gittikce yukarda hissetmeye basladim merak etme yani
SeymaTevfik Zeyzey20 bizim bebeler biraz dengesiz heralde o haftalarda benimkide öyleydi şuan çok hareketli yani kımıldasa hissediyorum çünkü tontiş tombiş bişe oldu sığmıyor artık yeri daraldo🤪🤪
Dilek_58 Zeyzey20 merhaba oncelikle saglikla kucagimiza alalim insallah kuzucuklarimizi. Bebislerimiz sirtini dondugunde daha az hissediyoruz galiba. Bende 25 haftaligim bazen yerimden ziplatiyo beni tekmeleri bazende sanki hic oynamiyo gibi geliyor. Gunun çoğunda da uyuyorlar galiba 😍
Zeyzey20 Dilek_58 aynen benimde tam bu söylediğiniz gibi oluyo 😀 ınsallah sağlıkla aliriz kucagimiza😊😊
Haribo42 Zeyzey20 kaç haftalıktan beri aşağıdan tekmeliyo doktoruna sordunmu hiç :( bazen çıkıck gibi hissediyorum
Kubra-91 Zeyzey20 canım ben de 30.haftayı bitiriyorum geçen kontrolde doktorum 24 saat hiç hareket hissetmezsen haber ver mutlaka gel demişti. Normal de olabilir ama bir görün istersen doktoruna için rahat etsin. Günde ortalama 10 hareket olması gerekiyor demişti
Haticesuat Zeyzey20 25. haftam bitti benim de aynı bazı günler hiç durmuyor bazı günler hiç vurmuyor 😂
Zeyzey20 Haribo42 evet bebeğim yani bundan 2 hafta önce gittiğimde makat değildi ama doktor 5 dakika sonra bile değişebileceğini söyledi genede ayakları aşşağıda olduğunda assa basıyormuş 😊
Zeyzey20 Haribo42 evet bebeğim yani bundan 2 hafta önce gittiğimde makat değildi ama doktor 5 dakika sonra bile değişebileceğini söyledi genede ayakları aşşağıda olduğunda assa basıyormuş 😊