Mikayilsmom Hanimlar benim rahim boynunu olctu dr bugün 28sm dedi bu normalmi? Dr normal dedi ama nedense icimde subhe kaldi gecistirdigi icin. 35haftaligm son bir haftadir asiri agrilarim oluyor. Gece yarisindan sabaha kadar
Hulyalp Mikayilsmom canim 25mm sınir olarak kabul ediliyor ama senin sonlara geldigini dusunursek normal 28mm olmasi ama sen yine de daha da dusmemesi icin ayakta uzun sure kalmamaya calis.
Neseozkan Mikayilsmom canım benim 32 haftalık 24 mm idi ve yatış yapılıp serumlarla 3 cm e kadar çıktı ama senin haftan iyi olduğu için sorun değildir sorun olsa mutlaka önlem alınırdı
Haribo42 Mikayilsmom iki hafta itina göster çok ayakta durma istersen bi 37yi doldur sonra ayaklan artık doğum için 😍
Mikayilsmom Mom72626 karnim kasiklarim ayaklarima vuran sanci gibi. Geceleri ve sabahlari oluyor gun icinde olmuyo pek. Adet agrisina benziyo bir az
anapanda12 31+4 teyim 25mmle devam ediyorum haftanda iyi boyuda yat bir hafta iki hafta dinlen çok yorulma bişi olmaz inşaAllah 🤲🏻
Mom72626 Mikayilsmom benim de geceleri oluyor resmen bikini bölgemin içi ağrıyor . Şimdide yorumdum çok ütü temizlik derken ayaklarım zonkluyor. Kasıklarım ağrıyo. Bazen içinin ağrısından yürümekte zorlanıyorum ama ben serklajlıyım
Neseozkan Mikayilsmom 35 hafta tam canım. Plasenta çireçlwnmesi var şuan bide 1 cm açıklık. İnşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza