Rabiaibrahim0803 Genccannee ya bişey sorucam konuyla alakalı deil ama ben 29+3 günlük hamileyim göğüsümden şeffaf bi su gelmişti şimdi sıktığımda süt gibi bişey geliyo beyazımsı bende mutlu oluyom ilk gebeliğim olduğu için acaba erken doğumu tetikler mi
HillKse Genccannee benim de çatı kontrolüm 37 de oldu ve 1 cm açıklık vardı 39+3 de Doğum yaptım 🙋♀️
Neseozkan Genccannee ilaç kullanıyodum 30 dan beri magnezyum progestan ve nidicard ve yatcaksın dedi. Şimdi daha yeni bıraktırdı ilaçları şuan bi sıkıntı yok canım
Neseozkan Rabiaibrahim0803 sıkma canım sıkarsan doğumu tetiklersin benimde 24 haftadan beri geliyo iyi bişey dedi doktor
Rabiaibrahim0803 Neseozkan tmm inşallah artık dikkat etmeye çalışıcam çok saolun bilgilendirdiğiniz için 😊
Genccannee HillKse birde suan çok hafif bi leke gelmiş normalmidir ki acaba bugun oldum bende çatı muayenesi
HillKse Genccannee ilk Çatı da ben de lekelenme olmadı ama çok normal. İkinci kez 39 da açıklık baktı bana eve geldim ve nişan geldi iki gün sonra da Doğum yaptım
HillKse Genccannee evet 37 de gittim hiç ağrım sızım yoktu bi sonraki kontrol 39 daydı extra bir durum olursa 39u bekleme gel demişti ki sancım başladı ve biraz evde çekip gittim hastaneye ki 5 cm açıklık olmuştu doğurdum 😂