Aycan16 Son adet 4 mayisti benim sali gunu kan vermistim sonuc 8 di. Adetime daha 7gun vardi. Bugun tekrar kan verdim adetime 4 gun var sonuc normal.dimi kizlar
Aycan16 Deryakaya1663 simdi tekrar beta verdim 40 cikti sonuc serum takti doktor bekliyorum bakalim tam detayli konusamadik
Pinkbabe Aycan16 Canım neden serum taktırdın ki.bir rahatsızlığın mi vardı ayrıca? Hamileysen zararı olmasin netlestirseydin önce doktorunla
Aycan16 Pinkbabe yok zararli bir serum degil.vitamin gibi bisey dokturum verdi zaten. 2 dusuk 2 kimyalsal yasamistim daha once elimizden geleni yapiyoruz simdi kan sulandirici ve progestan kullanicam
Cnc53 Keske kan vermek için adetini bekleseydin böyle olum streste giriyo insan yükselcekmi kimyasal gebelikmi diye ama değerın cıkmıs 7ve 40 güzel yani . Serumu niye taktırdın ayrıca onu anlamadım
Aycan16 Cnc53 evet stres olduk cok fazla ama 2 dusuk 2 kimyalsal yasadim daha once tedavi icin ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi olucakti serumuda doktor verdi vitamin gibi bisi kan sulandirici ve progestona baslicam artik
Pinkbabe Aycan16 Anladım canim hayırlısı olsun o zaman tebrik ediyorum şimdiden dilerim kucağına alırsın
Cnc53 Bende aynıyım seninle canım ben bilerek adet günümü hesaplamadım programları kaldırdım önceden öğrenmemek için çünkü ben çok streste giriyorum daha kötü oluyo 🤦♀️