Kızlar erken doğum riski var bizde 28+4 ama rahim agzinda açıklık 3 mm sadece, rahim kısalığı da 33 mm. Doktor ilaç tedavisi verdi yat dedi iki haftadir yatiyorum. Son kontrolde ilerleme yok ayni kalmis dedi. Ama bu sefersurekli yat demedi. Agir kaldirma vs uyarilarilari oldu. Sıcaklar bunaltiyor acaba yuzmeden sadece denize girip serinlemek amacli kalip ciksam sıkıntı olurmu doktor izinde arayamiyorum da 🤗
Denize girebilirmiyim sizce
Ozlemb0811 bende gırmeyı cok ıstıyorum doktoruna sorsaydın
Doktorunu arayıp sorman daha iyi olacak burda kimse o riski alıp hiçbir şey olmaz diyemez bence sen bunu doktoruna danış canım geçmiş olsun sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Ozlemb0811 eğer yüzmicekseniz şahsi fikrim bişey olmaz bence ,doktorlar genelde clordan dolayı havuz önermiyolar denizde sıkıntı yok :)
Efsuni insallah canim teşekkür ederim
Kucuktosuncugum aynen havuz hic dusunmedim zaten enfeksiyondan ötürü 😀
AyEr doktorum izinde bikac gun daha bekleyip arayacgim mecbur
Ozlemb0811 hayırlı dogumlar ❤️❤️
AyEr hepimize insalllah canim
Ozlemb0811 canım benim erkwn doğum riakim vardı 30 haftadan beri şimdi 35 olduk ilaçlarımı bıraktırdı ama yüzme yasak dedi. En azından 38 e kadar yasak dedi
hem erken doğum riskin var ilaç kullanıyorsun birde denize girmek istiyorsun doktorununda müsade edeceğini düşünmüyorum ayaklarını sok bacım sen sadece 😅
Ozlemb0811 benim de erken Doğum riskim var doktorum bu sene denizi de havuzuda unut dedi. Havuzlu sitede oturuyorum balkonumdan görüyorum resmen havuz aşeriyorım 😢😀 doktor mikrop kalma olasılığın olur riskli olur dedi. O yüzden girmeyeceğim canım.
Ozlemb0811 bence denize bi girip çıkmaktan hiç bi zarar gelmez 😍
Mom72626 anladim canim teşekkürler. Allah vakti zamaninda saglikla kurtarsin insallah
Kucuktosuncugum bende oyle düşünüyorum aslinda ama teyid edelim doktordan da 🤩
Ozlemb0811 risk olmayınca önerilen bir şey ama bu durumda ancak kendi doktorunun demesiyle girebilirsin canım.Sakın sormadan girme.
Ben bugün girdim, çok özlemişim. 32 haftalığız doktorumuz izin verdi, 36 mm rahim ağzı benimde.
Zmrtbdk tamam canim tesekkur ederim
Deniz0103 oh super valla darısı bna😀
Ozlemb0811 bende 17 haftadan beri agir is kendini yorman yasak vs dedi rahim agzim 33mm cok kisa da degil ama uzun da degil kasilmalarim var bebegin esi de asagida izmriin sicagi beni de bunalti doktoruma sorcam bende acaba denize girebilir myiim diye öyle cok yorulucsk kadar yüzmesek bisey olmaz belki ama sende doktora sor bakalim ne dicek