ilkanneilkbebek Travel sistem + sonrası için baston puset almak mı mantıklı ve ekonomik yoksa yeni doğan uyumlu baston puset + oto koltuğu mu?
SenaGuse ilkanneilkbebek puseti belirli bir aya kadar kullanabilir ama oto koltuğu daha ileri yaşlarda da kullanılabilir. Maddi durumunuza göre alabilirsiniz ama ilk aylarda puset işe yarayacaktır :)
Askkokuluyavrum ilkanneilkbebek bence tam yatar baston ve puset daha mantıklı zaten 6. Ayından sonra muhtemelen pusetii kullanamayacak 🤷♀️ Travel ağır oluyor çok heves ediyorum ama gel gör ki bazen rahatlık daha kullanışlı oluyor bende senin gibi kararsız kalmıştım çözümü bu şekilde buldum 🙏
Askkokuluyavrum ilkanneilkbebek mesela ben chicco lite way i takip ediyorum 3 kilo ağırlığında tam yatar bir baston yanina da e bebekten baby plus puset alicam 200-300 liralık daha mantıklı olacaktır sonuçta hepimiz kesemizi de düşünmek zorundayız 3-4 ay sonra kullanılmayacak şeye para vermek de önemsiz 🙃
ilkanneilkbebek Askkokuluyavrum bende traveli şekil şemal olarak daha beğeniyorum ama kullanış az yer kaplama ve pratiklik daha ağır basıyor 😑
SenaGuse Alarasel baston pusetler yeni doğan için uygun değil onun yerine çift yönlü bebek arabaları var marka olarak da civilde baby enzo nice güzel çif yönlüde en son 650₺ idi benetonun travel sistemi de 700₺ biz travel alıcaz inşallah
Alarasel SenaGuse bklm daha ebebekde bktk bi fytı uygnları beğnmedm e tabi 4 5 bin olnlar çok gzl okdr veremem valla gereksz🤣🤣🤣🤣
SenaGuse Alarasel bizde e bebek'e baktık ama gereksiz pahalı bence siz dediğim arabalara bakabilirsiniz bide int sitelerine bakmayın fark koyuyorlar :)
gozz ilkanneilkbebek ben travel sistem araba aldım canım zaten yanında oto koltuğu da verdiler şükür çok memnunum
Merveplnc ilkanneilkbebek ikisininde bir arada olduğu casual vista bebek arabasını tavsiye ediyorum ve hakettiği değeri görmüyor😂 fiyatıda eminönünde 1200 tl