Kızlar sezeryan Doğum yaptım göğüs ucum ypk Bebeğe emzirmeye çalışıyorum eczaneden göğüs ucu aldım sizce napmalıyım bir damla yeter mi bebeğe sütte yok gibi
Acil kozlar Doğum yaptım
Göğüs ucuyla alıyorlar genelde panik olmayın emzirin sürekli emzirdikçe gelir. Benim kızımda hep plastik göğüs ucuyla emdi biraz zor oluyor çünkü 4-5 kere çektikten sonra anca süt geliyor ona ama pes etme şakın
Merib canım sezeryanda 3. Gün anca geldi
sütüm süt sapma Makinesi kiraladım onunla devamlı sağa sağa ucu da çıktı süt de geldi
Sut sagma makinesiyle bikac kez sagdiktan sonra cikiyor canim tam ciktiginda bebege ver gogsunu
Merib canim oncelikle o silikon uclardan kullanmani asla tavsiye etmem. Bebek cekene kadar ucundaki havayi yutuyor ve gaza donusuyor. Unutma ucu degil kahverengi yeri almasi lazim. Suan 1 damla bile geliyosa bu bebegine yeterli cunki midesi dugme kadar suan sut arttikca midesi genislicek. surekli emzirmeye calis ten temasi kurun. Sezaryan olmus biri olarak soyluyorum bunlari bende yasadim. lutfen aceleci davranma mumkunse ilik ve guzel bi dus al rahatla biraz.