NimetSa Kızlar özele gidiyorum doktor her defasında kiloyu farklı söylüyor 35+1 deyiz 2795 dedi ama 300 gram falan fark olur diyor sizce doktorda mı bi sorun var yoksa hepinize mi öyle diyorlar kesin bi kilo vermiyorlar mı kafam karıştı 🤦🏻♀️
1ogrencianne NimetSa ben de araştırma hastanesine gitmiştim bi kez ultrason kağıdında + -24 yazıyordu bence doğru söylüyordur. Yani ortalama bir değer söylüyor sanırım makineler
GozdeCemre NimetSa doktorun söylediği kilodan 100 gram eksik doğdu sadece bebeğim canım çok birşey oynamaz bence
EsZe NimetSa sizin haftalarda 200-300 gr fark edebilir bence. Yeni cihazlar daha iyidir tabi ki de 10 yıl önce ablamın kızı için 3600 falan demişti doktor. Normal doğum yaptı. 4460 doğdu bebek
denizoktay NimetSa ben de 35+6 yım dün 2.400 dedi geçen hafta da öyle denmişti dedim 400 gr a kadar yanılma payı oluyor tahmini söylüyoruz dedi gelişimi çok iyi bir hafta önden gidiyor zaten dedi o zaman 2,400 az oluyor benim bildiğim kafam karıştı
Nebahathumeyra Kesin bir değer veremezler ortalama bir değer söylerler. Bütün doktorlar böyle sizinkine özel bir durum değil yani. Sağlıklıymışsın da ister fazla ister eksik olsun zaten bence bunların hiçbir önemi Yok.
Hulyalp NimetSa evet canim bende dun sordum doktoruma 200-300 fark olur ama cokta onemli degil demisti. Mesela oglumda 3bucuk kiloyu gecer toplu bi bebk olucak demislerdi. 3.140gr dogdu minik farem