balasininanasi Hanımlar çatlak için herhangi bi krem , yağ vs. kullanmak için illaki çatlagin oluşmasi mi gerekli ? Şimdiden kullansak mesela çatlamasın diye. Bebek yağını duymuştum bide faydasını gören var mı 😊
Hulyalp balasininanasi ilk hamileligimde tatli badem yagi kullandim hic catlamadim. Suan ikiz hamileyim 32+1 olduk dun kontrolde doktor bile masallah daha catlamamissin daha bol sur bu saatten sonra dedi. Suanda da tatli badem yagi kullaniyorum. Kimi killanma yapiyor diyor ama cok sukur oyle bir sorunla karsilasmadim. Hatta gerildigi icin dokuluyo bile
25agustos balasininanasi evet çatlamadan başlamak lazım tabi. Ben Hindistan cevizi bafem yağı zeytin yağı kullanıyorum ama var biraz yine de. Devam ediyorum ama
Mucizeemm balasininanasi kelin merhemi olsa başına sürermiş derler ya bi anda o geldi başlığı görünce aklıma 😂😂 canım ben çok şey kullandım ilk zamandan beri 30. Haftamdan sonra çatır çatır çatladım surmeme rağmen yani varsa çatlayacağın catliyosun🤷♀️
Kbradmrdg balasininanasi yarın nasipse 33 haftalık olacağım hala çatlağım olmadı ama tek çözümü bana göre su tüketmek ayrıca ne pahalı çatlak kremi kullandım ne de aktardan yağ falan aldım sadece normal nemlendirici sürdüm ve bol bol su içtim içiyorumda
balasininanasi Hulyalp Zaten hamilelikten sonra kıllanmam arttı 🙈😂 Ama acikcası cokta takmıyorum. Şimdiden kullanabilirim ozaman
balasininanasi Mucizeemm Orası öyle tabi. Ben cok zayiftim hamile kaldigimda o yüzden kesin catlarsın diyolar ama yinede önlem almakta fayda var bence
Mucizeemm balasininanasi tabi ben diyorum çatlasam da elimden geleni yaptım 😂 bende zayıf hamile kaldım canım onunla alakası olduğunu düşünüyorum
Mucizeemm balasininanasi hindistan cevizi yağı, bebek yağı , vazelin , saf zeytinysfi bunların hepsi benim deneyimlerim ama dediğim gibi ise yaramadı bende 😂😂
balasininanasi Kbradmrdg Maşallah 😇 Sağlıcakla kucaginiza alin inşallah 😇 Malesef ben bol bol su tüketemiyorum ..
Kbradmrdg balasininanasi ilk zamanlar bende öyleydim günde 1 bardak içtiğimi bilirim😂 sonra herkes çatlamak istemiyorsan bol su tüket dedi doktorumda dahil her kontrolde kazıdı kafama 😂 sonra dedim iç dur 😊
Ayse_3065 Mucizeemm galiba öyle oldu.bebek yağı kullanıyordm sıfır çatlaktı.sonra aşırı ödem oluştu birden çatladım valla
Ayse_3065 balasininanasi benim yeni başladı kaşımak istiyorum korkuyorum göbeğim mahvolacak diye ama kaşımasam da oturamıyorum
Zmrtbdk balasininanasi zaten çatlak olduktan sonra istediğiniz kremi sürün o çatlak geçmiyor.Selülit gibi değil ne yazık ki.Olmadan önce başlamanız gerekiyor.Ben tatlı badem yağı kullanıyorum.30+2 yim henüz çok şükür hiç çatlak olmadı.Bundan sonra bakalım 😅