Ozgenaydemir Merhabalar 32 haftalık gebeyim fakat kontrole gittiğimde kan değerlerimin çok düşük olduğunu normal bile doğuramayacağımı ve bebeğimin 1 hafta geriden geldiğini söyledi doktorum çok ciddi bir durum mu ilk gebeliğim ve bilgisizim 😔
hunilimom [bilinmeyen] ilaç kullaniyomuydunuz pekmez kullanarak daha doğal olduğundan kanınız daha cabuk yükselir normal doğumda fazla kan kaybı olucagi için doktorunuz risk almak istememiş olabilir canım
Ozgenaydemir hunilimom Allah günah yazmasın tiksine tiksine içiyorum pekmez ben çok tedirginim 1 hafta geriden geliyo bebek deyince doktor 😞
Ps15 hunilimom Yanlış söylemeyeyim ama bir yerde okuduğuma göre sezaryende normal doğuma göre kan kaybı daha fazlaydı. Başka bir sebepten demiştir doktoru diye düşünüyorum.
Ozgenaydemir hunilimom Kilo olarak ne dedi hatırlamıyorum da tam zaten eşim felan sinirlendi beynimden vurulmuş gibi oldum
Ozgenaydemir Yasemincifci Kullanıyordum Demir hapı gyno ferro sanol yaklaşık 2 yıldır fakat hiç bir etkisi olmadı şimdi doktor ilacı değiştirdi fakat eczanede yokmuş gelince ne olduğunu öğrenicem haziran sonuna tekrar randevu verdi olmadı kan takviyesi yapılacakmış
hunilimom Ps15 sezeryan da zaten kan veriliyor hazırda duruyor ama normal doğumda kan bulup gelme süresi daha uzun oluyor
Ps15 Ozgenaydemir Vardır elbet bir sebebi bunun için üzülmeyin bence ne farkeder hangisi sizin için iyiyse o olsun😊Doktorunuz ne ilaç verdiyse kullanın inşallah bebek haftasını yakalar önemli olan o
Ps15 hunilimom İstisna durumlarda veriliyor, normalde sezaryende de normal doğumda da kan verilmiyor ki😶