Yagmurr0 Kızlar hurafelere inanmam ama hamileyken ayva yiyince bebekte gamze olur diyolar 😂 bi kaç posttada denedim oldu diyenler var 🙄 sizlerden deneyip olan var? 😝
Busranagme Yagmurr0 değildir yaa 😀 Yedim yedim Dedi bir yakınım olmamış . Bende yedim baya bakalım olacak mı 😀💃🏻
Sesa123 Yagmurr0 annemin canı kardeşime hamileyken hep ayva isterdi ayva yedi sürekli kardeşimde gamze var yengemin canıda yeğenime hamileyken ayva istedi onda da gamze var ama denk mi geliyo yoksa gerçekten ayva yiyince oluyomu bilmiyorum 😊😊
FadimeUysal Yagmurr0 hamileyken gamzeli birine imrenerek bakarsan içinden benim çocuğumda da gamze olsun dersen gamzeli olur😉ben ilk hamileliğimde inş kızım gamzeli olur dedim ve kızımın çok güzel gamzeleri var hamişken edilen dua kabul oluyo🙏🏻
Kurtum Yagmurr0 canım ayvanın tadını pek beğenmiyorsan kabuklarını güzelce soy dilim dilim doğra üzerine bol limon ve tuz ilave et bak nasıl yiyorsun ☺ Ben öyle yiyorum ve kocam da ben de bayılıyoruz 👌🏻🤗
symbsrn ygmr aaa narı duymamıştım ben çok yiyorum kaç kere elim değmiştir kesin inşallah sağlam bi hurafedir 😁 🙅🏻
symbsrn Yagmurr0 bunla ilgili ben dün sormuştum bütün yazan bayanlar tam tersi faydası bile olduğunu hiç duymadıklarını yazmışlar
Sesa123 Yagmurr0 narı da teyzemin çocuğunda şahit oldum hamilr olduğunu unutup elini bi yerine sürersen nar izi çıkarmış teyzem topuğuna sürmüş çocuğun topuğunda nar lekesi var ve nar mevsiminde iyice kızarıyo 😄😄
Yagmurr0 Sesa123 benimde eşimin göğsünde karadut lekesi var öyleymiş yani gerçektende dut zamanı geldiğinde kararıyo çok değişik 🙄🤔
Damla________ Kız insallah olur ben yiyorum canım istiyor diye eşimin gamzesi var minnak kızıminda olur insallah 🙏🙏