pinarsvcn Kızlar bazılarınız beni belki hatırlar ben hamileliğin ilk haftalarında biraz sıkıntılı hamilelik yaşadım.ilk başta kimyasal gebelik dendi sonra geç döllenme.. bebeğin haftasına ulaşmak için son adetimden bir hafta sonrasını hesaplıyorduk. Dün doktora gittim normalde 15+4te olmamız gerekiyordu doktor 16+4 teyiz dedi şaşırdım böyle başına gelen varmı bu bi sıkıntı mı ? Tecrübeli anneler yardımm 🤦🏼♀️
Rbs111 pinarsvcn genelrde öyle çıkıyor bende 1 hafta öndeyim ama ultrason makinesinden kaynaklı. Her gittiğimde doktor 1 hafta önde söylüyor . Makineden değilse bile sorun olmaz gelişiminin önce olması. 2-3 hafta sıkıntı ama erken doğum olur diyorlar
Kdrykenan pinarsvcn bi sıkıntı değil CANIM benim de bi hafta önde gidiyor gelişimi önde gidiyor sade geriden gelmesin den iyi iri bebeğin olur sadece toplu bir bebek olur 🤗
smyyedmr54 pinarsvcn doktora göre bi hafta ileri geri oynuyor canım, benim doktorum hep bi hafta geriden söylüyor. Yan odadaki doktora gittim oda hep bir hafta ileri söylermiş. Prensip meselesi sanırım 🤣
Kubra9595 pinarsvcn bizimde basindan beri 3 gün önde gidiyordu simdi 1 hafta önde gidiyor bu sorun yasatmaz bebegin kilolu olabilir zaten makinalar tahmini kiloyu söyluyor bazen asiri kilolu dedikleri bebekler daha az kiloda doguyor bazilarida tam tersi oluyor kafani takma yani iyi bisey bu 😊
Ga35 pinarsvcn kafasının , karın cevresinin , fl ölcümlerine ve kilosunun ortalamasına göre bi sonuc o cnm benimkide 4 gün ilerde suan ama iki hafta once bi hafta gerideydi . Ne eksisi ne artisi var yani 2 haftadan fazla olmadigi sürece problem yok
Yaser27 pinarsvcn benim de önde gidiyordu astan beri daha sonra ki ilerleyen haftalarda denk oldu canım 25 haftadan sonra son adete göre denk oldu yani