Hazelkrnz Htcnrksalan ben 🙋♀️ 4.67 çıktı yüksek yani ilaç kullanıyorum. Normale döndü ama ilacı bırakmadım
semrakarahan Htcnrksalan canim gebeligimin basindan belli yukseliyordu bi turlu dusmuyordu suan 38. haftamdaym 1 aydir falan dusuk cok sukur 25 lik ilacla basladim ilacin dozunu arttirdi surekli 100 luk kullandm en son snra dusurdu
11Nisan Ben ilaç kullanıyorum canım. Gebelikte 2,5 ve altı olması gerektiği için her gün ilaç alıyorum ve işe de yarıyor. Çoğu hamile kullanıyor zaten.
Htcnrksalan 11Nisan bende bugün başlayacam ilaca. Çok az yüksek çıktı ama doktor kontrol altında tutmamız gerekiyo dedi
Tubaibrahim Htcnrksalan tekrAr kontrole 3 hafta sonra gideceğim canım şuan bilmiyorum. Ama önceki hamileliğimde 12 ye çıkmıştı ilaçlarla 1 ayda düştü. İyi geliyor yani ilaç kullanıyorsan korkma canım düzenli kontrol şart
Htcnrksalan Tubaibrahim aynen öyle canım. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏
Htcnrksalan Hazelkrnz bende 27.haftadayım bugün başladım ilaca. Neyseki ilaçla düzeliyormuş çok şükür