Arkadaşlar 36+2 haftalık gebeyim. Bi aksilik olmazsa 17 haziran da doğumum var. Yalancı sancı nedir bilmiyorum. Ara ara regl sancısı oluyor gün içinde çok sık değil. Bel ve sırt ağrısı zaten mevcut. Fakat dün sanki ayaklarım daha bi şişti, soğuk suda beklettim bildiğiniz ateş gibi yandı sonra diktim biraz yükseğe şişlik insin diye tam öyle dinlenme anında karnımın sağ tarafından ortaya oradan belime ve sırtıma yayılan sancım oldu ama çok şiddetliydi, oturdum geçmedi, yürüdüm geçmedi, nefesimi sıkıştırdı, yaklaşık 2 dk sürdü belki daha azdır bilmiyrm o sıra çok uzun geldi, eşim soru sordukça canımın acısından ona hırlayasım geldi hatta bağırarak bile cevap verdim, sonra karnım yavaş yavaş gevşeyerek rahatladı. Bekledim bidaha aynı ağrı olmadı. Dün çok kez büyük tuvaletime çıktım, 2 gün öncesine göre yaklaşık 2 kiloya yakın kilo kaybım var, bunları hep okumuştum yaklaşan belirtilerde. Doktorum bayramda olmıycak acil bişey olursa başka bi doktor gelicek yani o yüzden bayramda inşallah bi aksilik olmaz diyorum, 2 gün önce doktorum olmaz bişey dedi ama bebek yani bu nerden bilesin. Çarş günü sancılar 40 lardaydı ana biranda yükselençbilir mi onu da bilmiyorum. Kafam öyle karıştı ki. Sizlerin durum nasıl? Var mı öyle doğum olmadan yaşanan belirtiler su ve nişan dışında, ne kadar süre önce başlıyor bunlar? Teşekkürler şimdiden