gulertkn Kızlar 28 haftalık hamileyim ve ayak tabanlarım aşırı sertleştiler artık iki dakikada ayakta kalsam hemen ağrıyolar suya tutuyorum geçmiyor sizin kullandığınız bi yöntem filan var mı lütfen söyleyin çok ağrıyolar gerçekten 😐
Ayguns gulertkn bende de aynı durum bugün tam 27 haftalık oldum suya da tutsam geçmiyor . Bu hafta çok ayak şişliği postu açıldı sanırım sıcaklar hepimizi tetikledi sıcaktan da böyle olduk galiba ya herkes aynı dertten muzdarip 😔
Ebruliiii gulertkn buzlarla duruyorum ☺️Gün içerisinde olmuyor genelde sabah kalkınca bide gece bazen şiş oluyo normalde günlük 2km yakın yürüyorum heralde o yüzden rahatım ama sıcak basması oluyo ayak altlarım köz gibi
gulertkn Ayguns evet allah kimseye bu ağrıuı vermesin cidden çok zor bide ben antalyada yaşıyorum iyice sıcak burası
Ayguns betulpatc ben çok su içiyorum 21. Haftamdan beri tuzu da epey azalttım ama yine de oluyor biraz da sıcaklar etkiliyor bence ya
Ayguns betulpatc bayramdan önce mutlaka bende doktorumu arayıp soracağım önemli görürse bayramdan önce muayene olmuş olurum artık