Alptimur RdvnMlkn basuru olanlar neden doktora soylesın ben kabızlık çekiyorum 32 haftalıgım ve basur olustu rahatsız edıyo bu durum benı ama tehlıkesı varmı
RdvnMlkn Alptimur ben çektim Allah kimseye göstermesn suan basur yüzünden bile tam otrup yuruyemiyorm
Senemhifa RdvnMlkn bende de vardı oturamıyordum dediğin gibi doktora söyledim bi krem verdi anestol çok iyi geldi ağrılarımı hafifletti şimdi hiç ağırıyor ama şişliği duruyor
Busrakayaaa Mihribal Meryem ana suya koyulup Rahmin açılmasına sebep oluyormuuuuş bende ksımet olursa koyacağım doğum zamanın🙏
Prensesim0637 Meryem ana otunu kaynatıp mı içeceğiz yoksa soguk suda mı bekleyecek tarçın gibi bu arada hurmayı ve dere otunu duydum kolay doğum için sizinkileri de deneyeceğim 35+3 şu an benim de az kaldı hepsinden de yapsam mı ki?
RdvnMlkn Prensesim0637 kime iyi gelir kime gelmez meryem ana otunu sancin basladiginda utunu gececek halde su doldur bildigin sureleride oku o cubuklu tarcini 4 5 su bardagiyla kaynat ic ama bnden sana tavsiye 37. Haftamda ben basladm bunlara