Meowduman Merhaba arkadaşlar. Bebek için zıbın, tulum, takımlar vs için onerebileceginiz guvenilir alışveriş siteleri neler? E bebek civil falan hariç 🤔
Alarasel Meowduman bn siteden güvenemiyrm valla görmm lazm🤣🤣🤣ebebkde netten baktm bebk arabaı giidp baktk vazgçtk çünkü
Hilalim19 Meowduman canim ben bebegin her seyini enucuzbebekmarket den aldim coook uygun fiyat ve guzel kaliteli hastane cikis setinden tut zibin falan aklina gelen her seyi aldim uygun fiyata geldi ve elime ulasdiginda hic pisman olmadim ilk defa siteden aldim ama degdi
honey Meowduman trendyol var ordan alabilirsin, koton, hm gibi sitelerdende alabilirsin, ben hep oralardan aldım
Aslihan_kaya Meowduman canım ben çoğu ürünümü www.cillim.com ve www.enucuzbebekmarket.com dan aldım ürünlerin kalitesi çok güzel yumuş yumuşlar. Cillim de 3 lü uzun kollu çıtçıtlar 15 tl ydi
Meowduman Alarasel evet o bı kere benimde başıma geldi arabaya bakmaya gittiğimde hiç beğenmedim canım ama kıyafet ayrı 😑😑
Hilalim19 Alarasel evet bende ilk defa alacagim icin tereddut etdim ucuz fiyata guzel seyler cok baktim az bi se aldim baktim guzel geldi her seyi ordan siparis etdim hep musteri memnuniyyeti var sayfalrinda inanmamisdim ama bende tesekkur etdim onlara da uygun fiyata geldiyi icin oyle satiyorlar ve istersen cok fazla alib kendin de satis yapa bilirsin sanirim oyle bi sey yazmisdi sayfalari bana uygun geldi
seymaokan Bende en ucuz bebek marketten alışveriş yaptım gayet güzel ürünleri hatta ilk mağazalarına gittim toptan alışveriş yeri olduğu için sadece internet satışları var güvenerek alışveriş yapılabilir 👍🏻
Hilalim19 Alarasel tam samimi tavsiye ederim aldim cunku kaliteli urun fazla para bile harcamadim 0-3 az aldim bebek buyuyor zaten uygun fiyat oldugu guzel bebek hizla buyuduyu icin fazla israfa gerek duymadim zaten bebek arabasi oyun halisi falan hepsini letgodan a kullanmis alcam bebek zaten buyuyo fazla masrafa gerek duymadim
duygumehmet34 Meowduman canım ben ebebekten iç zıbınlarını aldım, tulumlar da çok kaliteli. Diğer kıyafetlerini h&m indirimlerinden, lcw ve koton indirimlerinden yaptım hep🙈 sezonda almaya karşıyım 😂
Ozge3747 Meowduman www.jammybaby.com sitesinden aldım 7-8 takım. Kumaşları çok güzel, çok hızlı gönderiyorlar. Kredi kartıyla almama rağmen hiç sorun yaşamadım ama kapıda ödemeleri de var.