Lidya Karınlarınız bi büyüsün ozaman da “kızlar belim ağrıyor”,”yardım edin uyuyamıyorum”,”Kaburgalarım ağrıyor ne yapmalıyım” gibi başlıklar açarsanız valla sopayı alıp kovalarım 😅
KubraatMacit Lidya evet. Büyüyünce çok zor geçmeyen bel ağrısı ve kasık agrıları Otursan bir dert ayakta dursan bir dert yatmadan bahsetmiyorum bile 😂
Asli91 Hhtce 14+3 haftalığım benim göbek önden gidiyo 😂😂😂 gerçi sabah sinmiş oluyo gün içinde yiyip içtikçe şişiyo 😊
Deletedmom05 Benimde 17 hafta.. bende de hic yok. Boyum uzun balık etliyim acaba ondan mi belli olmadı diyorum. Bilmiyorum ya bebekler sağlıklı normal kiloda olsunlarda bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor herhalde..
Tuqbabars Konumuzla alakalı değil tartışma sahibinden de özür dileyerek 3 . Ayda kullanılan ilaçlar hakkında bilgi verebilir misiniz çok acil 😐
KubraatMacit Tuqbabars 3. Ayımda Demir ilacı yazmıştı doktor birde bacak agrılarım vardı magnezyum vermişti folikasitim bitmemişti onu kullanıyordum canım
husniyealtun Hhtce kabiz olursan ki InsaAllah olmazsin her an cikar. Ama rahatladiginda gene kaybolur 😀😀😀. Normal surecte ise vücud yapinla alakali ic karnin genisse gec cikar ne yazik ki ama dar ise yakinda muradina erersin sen de 😉😉
Elif1ekim Hhtce ben 20 haftalığım azıcık çıktı bol tişörtle anlaşılmıyor dar tişörtle az anlaşılıyor: ) birde hamile olduğun anlaşılmaz ise daha sağlıklı hamile demeksin hiç heveslenme bence ınan zaten karnım şişecek kocaman olacaz bu günlerin tadını çıkar