Minik1360 Kizlar sezeryanda cirilciplakmi oluyorsun üst tarafidami aciyorlar ameliyata girerken giydigin kiyafet cikiyomu
Sengulkrgz Minik1360 sana bir tane cittcitli elbise veriyorlar onu giyiyorsun ameliyata girerken arkadaki citciti cikartiyorlar gerisi anadan uryan😁😁 ama altini ve ust bolgeni kapatiyorlar bir bez ile
Canoglum001 Minik1360 onluk kaliyor canim sadece gobegin acik kaliyor kesecekleri icin Baska bi yerin gorulmiyor
Ayse1 Minik1360 sonda takıyorlar o yüzden açıp bakıyorlar ya.hem de erkekti bunu yapan .ama o anım telaşıyla umrumda olmamıştı
Minik1360 Heryeri gorecekler yani ben cok çekiniyorum yaa erkek felan da vardir simdi orda o bantlari yapostirirken felan soyarlar herhalde 🙈
Sengulkrgz Minik1360 O an erkek mi var kadin mi var dusunmeyeceksin zaten bir an once bebek ciksin isteyeceksin😁 ayrica utanmani gerektirecek bir sey yok erkek doktorlar sonucta isini yapiyor
Cileklipasta Minik1360 belki 10-12 kişi vardı başımda, öncesinde söyleseler hepsi duracak diye çekiniyorum derdim ama o an hiç umrumda olmadı kızıma kavuşacak olmanın heyecanıyla 🥰
Aysunaydgn Benimde 19 günüm kaldı ağlayıp duruyorum korkumdan epidural olcak çok aciycak mi nasıl olcak sonda takcaklar nasıl takcaklar o aciycak mi ki sonra nolcak dikişler aciyomu ki diye düşünmekten gözüme uyku girmicek resmen napcam ben yaa
Aysunaydgn Minik1360 evet cnm bacagimda sıkıntı var açılmıyor sağ taraf napcaz kizlar nasıl geçer bu korku epidural aciomu bi deyiverin nolur olecem korkumdan
Minik1360 Aysunaydgn cnm normaldede aci cekeceksin dikisin olcak sonucta ben belden asagi isticem tamamen uyumak istemiyorum
2cocuk2kopek xwprensesannesii canim benimde yarin sabah zorunlu sezeryan . Ama epiduralmi genel mi bilemiyorum. Sen nasil hissettin bende igne fobisi var damar yolu falan acilinca problemn olmuyor ama o enjekterlu ignelerden cok korkuyorum. Aciyormu surec nasil isliyor
Ayazipek Sevgi10 dikiş olmuyor estetik dikiş dedikleri yapılıyor içerden dikiş oluyor fakat dışardan yapıştırma yapıyorlar