Seymasal Betih03 kilo alması normal diyo hatta haftaya 1900 olur dedı hiç geri gitmiyodu hep ileriydi bu aylarda gelişim durabiliyo demekkı sağlıklı olsunda dediğin gibi sonradan kilo alıyolar benımde bi çok arkadasım erken dogum yaptı hep kucuktu bebeklerı sımdı kocamanlar yeterki sağlıklı doğsun 🙏
Seymasal Deletedmom143 evet kilosu hep normal gidiyodu bizimde hatta haftaya 1900 olur dedi kıloyla alakası yoksa neden geri gıdıyo karın cevresı protein agırlıklı beslen dedı dikkat edıcem bakalım allah sağlıklı kucağımza almayı nasıp etsın
Deletedmom143 Seymasal banada oyle dedi.yumurta sut yeyemiyordum bulari dedi ye bende yeyorum yine ayni
Seymasal Mervemim demekki çok sorun edilcek bi durum değil zaten hamileyken cok hassas olunuyo böyle cok kafaya takıyo ınsan esım bıle ne zaman doktordan cıkasak hadı bakalım sımdı neye takıldın dıyo😂
Seymasal Sumeyra3534 amin canım çok sağol evet sıcaklar yuZunden yıyemıyorum sonra kendımı sucluyorum zor bı sureç hamılelık herseyden sen sorumlu gıbısın hayırlısyla kucagımza alalım ınsallah 🙏
Nazoliii Seymasal benimde 35+5 haftalığım karın cevresi 1 hafta geriden gidiyor :( Ilk kızımda da olmustu ama son zamanlara yakik düzelmişti ama malesef bu minikte gecmedi doktor banada et kasar vs bol bol ye dedi bakalim ne olacak 🤷♀️
Mommi Seymasal benimde bir hafta geriden geliyor ama baştan beri böyleydi doktorum bir haftadan sorun olmaz dedi,ben mi acaba yetersiz besleniyorum dedim yok plezenta,kordon işleyişi genetik vs gibi yapılar etkili oluyor dedi
Seymasal Mommi bende kendımı suclu hıssedıyorum son zamanda ıstahım yok benım yuzumden mı dıyorum ama bı cok bebekte oluyomus demekkı ınsallah ılerlemeden duzelırler
Nazoliii Seymasal aslinda iyi gidiyordu buda duzelmisti yememe icmeme dikkat ediyordum yalan yok öğlenleri bazen aksamlari geçiştirdim 2 haftadir dogru duzgun yemiyordum oda etkiledi sanirim 🙈 simdi duzelttim bakalim haftaya cuma kontrolüm var ne olacak 🤷♀️
Mommi Seymasal benim de öyle ya etten yumurtadan artık tiksindim bazen sürekli sebze yemeği yiyorum ondan mı diye sordum doktora yok dedi
Betih03 Ozgektn merhaba benm beebuminde ayni sornu vardi 2 aylik olduk suanda dogugnda zayif dogmustu 2800 suan 6 kilo oldu dogdktan hemen snra toparlandi sadece dogdunda brz zayfti karin cevresnn geriden gekmesi huc br sorun olmuyormus icinz rahat olsn sizinde gorunce yazmsk istedm