Prensyolda Yasemincifci adet sancısı gibi ama daha şiddetlisi kasıklarıma vuran bi arı belim sızlıyodu sadece
Alarasel Yasemincifci ayy bizde o günelti görürüz inşAllah ne gzl az kalmş nasıl bşr duygu 1 hafta kalmş resmn😂😂😱
Mehtapcavdar Bende 38+6 yim kızım olacak insallah 😊 ama daha ne sancı ne nişan bende de yok sadece cok batmalarim oluyor bide daha hic alttan muane olmadım çatı muanesi olsun açıklık için olsun hic bakmadılar
Yasemincifci Mehtapcavdar sana büyük ihtimalle doğuma gititğinde bakarlar nat de sancın falan cıkmadıysa
Gamze88 Yasemincifci son 13 yazıyor ama bende her an gelebilir die bekliyorum ,gelen giden yok,işaret vs yok😅bakalm ne zaman gelcek paşamız bekliyoruz 😍
sevil87 Yasemincifci gelselerde sevsek artık minnoşları, korku stres yaklaştıkça nasıl doğuracağım diyip duruyorum kasılma oluyor belimden ense köküne bir ağrı giriyor doğumda ne halt edeceğim
Benimisteo Yasemincifci Benim de son 8 hic bi belirti yok sanki yeni hamile kalmis gibiyim gittikce iyiye gidiyorum😂 Sizde de bebek hareketleri azaldi mi?
Gamze88 Benimisteo son 13 ama bizimde azaldı hareketlerimiz,eksik hissediyorum belirli saatleri vardı tekmeler dururdu😅şimdi atmıyor tuhaf oluyorum böyle 😂😍
sevil87 Benimisteo evet hafif kımıldıyo ne tekme ne birşey, canım acısın sen tekmele diyorum ama tık yok hıçkırık ve hafif hafif hareketler