Izzet Kizlar 12+6 haftadayiz bugun doktora gittigimizde bebegimizin kiza benzedigini soyledi doktor sizce kiz olma ihtimali yuzde kac ona gore hazirlik yapcam cok erken degil mi cinsiyetine
Emineemir Izzet bende 12+4gunluk doktr banada kıza benzıyor bacak arası boş dedı ama yuzdelık vermedı acaba degısırmı yuzdelık verın hocam dedım veremem dedı degısebılırde dedı
Minik1anne Izzet canım bence 20 den önce hazırlık yapma çünkü hem yanılma payı yüksek oluyor hemde düşük zamanları 20 ye kadar bitmemiş oluyor
Arzumms Izzet ah ah aynısı bana oldu yüzde 99 kız ama hazırlık yapma diyor 12 de başladık 16 olduk hala kesin değil bakalım haftaya gidecem inşallah kesinleşir
Cocomarshmallov Banada erkek dedi ama kesin demedi henüz hazırlık için erken bence 16 ya kadar beklicem nolur nolmaz bence sende biraz beklemelisin
BhrBrfn banada 12+6da erkek dedı erkege benzıyor ama netlesmesı ıcın 16.Hafta demıstı.Artık bayramdan sonra gıdıcem 17 18 hafta oluyor ındallah kesınlesır merk edıyorm bend3 😊
KevserT Izzet acele etme hazırlık için sabret bana da 13 te kıza benziyor ama kesin değil dedi 17de %99 kız 18de kız yani dedi 20de kesin kız😂