Mervezngn Kızlar bebeğim 10. Haftadan beri bi hafta 10 gün önden gidiyor. 21 haftalık olduk ultrasonda 22 küsür. Hangisine göre Doğum oluyo
Duuyguum Mervezngn benim de hep öyle oluyor on gün önde doktor ultrasona göre Doğum tarihi söyledi bana
Deryayilmazkahraman Mervezngn benim de iki hafta önde gidiyor dün doktora sordum önde gitmesi erken doğummu olur dedim sata göre tahmini doğum tarihini bekliceksinz dedib2 Ağustos tahmini doğum tarihi bakalım erken sürpriz yapmazsa bize 😍
Busrabora Mervezngn sata göre canım ama bu böyle oluyor bazen de bi gidiyorsun iki hafta bir hafta geri cıkıyor yanı bu değişedebilir sonradan değişemzse de sata göre
adyali34 Benimde geriden geliyor bende merak ediyorum tecrubeli dogum yapmis anneler sat a gore mi ultrasona gore mi yaptilar acaba...
Mervezngn adyali34 bende tecrübelilere sormak istedim doktor belli olmaz gününü yakalayabilirde bu şekilde de gidebilir demişti
Zeyneb35 Benimki de hep iki hafta önden gidiyordu ayin biri gün,vercek doktor 38.haftaya girecez nasipse Ilerde zaten alırız dedi sıkıntı olmaz :)
Sevdaliza Sata göre 2 ağustostu Doğum tArihimiz ama ultrasonda bi kaç gün önde gözüküyor geçen ay kontrole gittiğim de Doğum tarihini sordum 25 Temmuz dedi
Mervezngn Busrabora yaklaşık 3 aydır hep fark var o yüzden sormak istedim farklı ultrasonlarada girdim hepsinde ayni gidiyor detaylıdada aynısı çıkınca sormak istedim