kusananne Kızlar kocaeli de istanbul anadolu da devlet hastanelerinde detaylı için perinatoloji doktoru var mı bildiğiniz? Yada uyguna nerede baktırabiliriz? Bebeğin beyninde kist görüldü iyi bi doktor olması gerek aynı zaman da uygun bakması tabi
edablbl kusananne benım detaylı ultrason haftam geldiginde devlete gittim ( normalde özele gidiyorum) istanbuldayım bende bu arada bakırköy dr. Sadi konuga gittim fakat önce kadın doğuma gidiyorsun o seni yönlendiriyor neyse onada gittim perinatologa gözük randevu al dedi gittigimde agustos eylül randevuları bile doluydu biraz zor yani devlet hastanelerinde
Minik1anne Kuzum devletlerin hepsinin bünyesinde bu var tip fakultelerini aramanı tavsiye ederim genelde donanımla proflar vs orda oluyor ve mesela ben antalyadayim fakat bebeğimin kalp sıkıntısıkıntısı çıktı organ taramasında doğumumu istanbulda yapicam özelde tarama yaptırmistim fakat şimdi takibimı fakülte yapıyor hemde normalde profe para ödemem gerekirken acil hasta sıkıntılı hasta olduğum için o demiyorum çünkü eğitim yapıyorlar
kusananne Minik1anne allah acil şifalar versin inşallah benim acillik bi durumum var mı bilmiyorum devlette sıra bulmak gerçekten çok zor bir ay sonrasına verebiliyolar ben bir ay sonra haftamı geçirmiş oluyorum, bi de detaylı için bekleyeceğim. Sıra gelene kadar doğum yaklaşır sanırım
kusananne edablbl benimde iki haftam var özele aldığım randevunun gelmesine, bilmiyorum kafam çok karışık devlette ne derece doğru sağlıklı karar çıkar bilmiyorum. Sanırım tıpış tıpış bebeğimin sağlığı için 450 lira bayılacağım, sağlık olsun
Minik1anne kusananne hastaneye git rica et olmadı randevu şeklinde bekle ben gitmiştim çocuğumun sorunununu söyleyince randevusuz direk alıp 10 adam ekrana gömülüp bakmislardi