NurdanHakan Bi konu postu açmadan evvel o konuyu aratırsanız mutlaka görürsünüz ordan devam edin sormak istediklerimize kaçtır acil diye paylaşımlar olmuş ama kaynıyo gidiyo biraz duyarlılık lütfen !!! Aynı konular ayrı postlar hergüm
ozgeustun NurdanHakan yembel bir toplumuz arama butonuna yazmak yerine post açıp bana yazsınlar istiyoruz yada önemli konuları araştırmak yerine buradakilerden cevap bekliyoruz... araştırmayan gelişmeye açık olmayan nesiliz ve çocuk yetiştireceğiz.
gozz NurdanHakan bu postta sizin her gün gereksiz dediğiniz postlardan biri 😂Ve her gün açılıyor bu postlardan 😂
Meryu ozgeustun şimdilerde bi de aynı kişinin başlığı kurallı ve devrik cümlelerde iki kere açıp dikkat çeknesi çıktı başımıza valla postlar paralı olsa böyle gereksiz açmazlar ya bıktırıyolar insanı
NurdanHakan ozgeustun aynen öle ben bu forumun eskilerindenim (yine hamile kalıp döndüm :)) önceden kayınvalide sorunu idi sorun şimdi bakıyorum aynı saat içinde altlı üstü olarak aynı konular duruyor ve yorumsuz kalan postlar nedense çok acil DİE yazılanlar
NurdanHakan Ececce zaten şu isim mevzusu öyle saçma geliyor ki ve önerilen isimler nedense şimdi hangi dizi gündemdeyse ordaki başroller
Nur___ Önemli ve netten araştırıp bulamadığımız detayın postunu açtığımızda bile misal, hamile iyim, nub cinsiyet tahmini, hamile kalmak için yöntemler vs. Postalardan cevap verilmiyor kayboluyor kişisel görüşüm.
Sengulkrgz feyzaa34 onu gectim bugun biri dolgusunu mu yuttuydu ne bebege bir sey olur mu diyordu cok cahil toplumuz yemin ediyorum...Acip 2 satir kitap okuyun yaa bebegin midede oldugunu saniyorlar bunlar sanirim🤗
NurdanHakan feyzaa34 kitlesi yüksek bi post olmalı 😬 böle postlara yorum akıyor ama acil durum postları sıfır yorum
feyzaa34 Sengulkrgz sengul bacım gerçekten kitap mükemmel bisey ya banu ciftcinin kitabını okuyordum 25 olucam ben 23 ten itibaren okumamıştım 23. haftada tamda bebek toplanmasını anlatmış kadın tabi ben onu okuyana kadar post paylaştım doktora gittim serum yedim🤣🤣🤣🤣
PembeKoala Öyle bir duruma gelmişiz ki acil olan şeyleri bile bir telefon kadar uzakta olan doktoruna sormak yerine buraya yazıp cevap bekliyorlar birde açtığı posta cevap verilmeyincede sinirlenip ikinci postu açıyor neden kimse cevap vermedi diye 😁😁 gerçekten değişik insanlar var
feyzaa34 PembeKoala ben hem özele hem devlete gidiyorum mesela özel deki doktorum insan yerine koyup mesajlarıma cevap dahi vermedi kaç kez ben napayım kizzzz😪😪😪 devlet hastaneside az ilerde aynı caddedeyim hastanede ama acil de kadın doğumcu yok😏
PembeKoala feyzaa34 o zaman doktorunu değiştir 😁😁 hem özel o kadar para veriyosun hemde acil bişey olsa cevap vermiyor lükse bak
Ececce NurdanHakan genelde hepsi çirkin oluyo ama oylama yapıp bence olmamış deyince kavgaya tutuşuluyo 😂