ddamserc Arkadaslar merhaba, ben kizimin ismini Dehliz koymak istiyorum ama daha önce hic kullanilmadigi icin kararsiz kaldim acikcasi, cevremden hem olumlu hem olumsuz tepkiler aliyorum, siz de fikirlerinizi benimle paylasir misiniz rica etsem 🥰
BiDunyaMutluluk ddamserc canım dehliz bizim orda çuvala derler. Ve söylenişi çok zor. Başka anlamı var mı bilmiyorum. 🤷🏽♀️
ddamserc BaharSefvan anlamsiz degil aslinda hatta bence gayet güzel bi anlam iceriyo deniz altinda suyun topragi asindirmasiyla kendiliginden olusan magara kollarina Dehliz deniyo
ddamserc Sengulkrgz aynen canim cok kullanilmadigi icin bende kararsiz kaliorum cok zorlanmasin da cocuk tabi ☺️
ddamserc Bu arada deniz altinda suyun topragi asindirmasiyla kendiliginden acilan magara kollarina Dehliz deniyo, gecit vb tarzi sözlük anlami iceriyo
BaharSefvan ddamserc sözlükte koridor anlamında canım ben edebiyat öğretmeniyim direk aklıma koridor geldi yani dehlizi görünce 🤷🏻♀️Üstü kapalı dar uzun geçit anlamında🤦🏻♀️ Bence hoş değil tabi karar sizlerin
ddamserc BaharSefvan bu denizci terimi ben onu kullanmaktan bahsediorum da tabi terimlesince diger Farsca anlama gitti ister istemez ben yanlis acikladim
ddamserc GulsunA evet zor olmasi kafa karistirici bende onu düsünüorm ☺️ aslinda hem benim hem esimin o kadar icimize sindi ki baska bisi begenemiorz cok kararsiziz konuda tabi cift anlam tasidigi ve cok zor oldugu icin ☺️
Mumsy sen bilirsin tabi ama arkadaşları ve bebeğin açısından zor bir isim ve çok da bir anlamı yok ben geçit koridor diye biliyorum senin dediğin delhiz olabilir.