Son5665 Merhaba Hanımlar.Ben hamileyim kardeşim kizamık hastalıgına tutuldu ben cocukken yaşadım bu hastalıgı ama şimdi korkum var annemgile gitsem cocuguma zararı olurmu?Lütfen bilenler yardım ede bilirmi ?
NurdanHakan Son5665 tekrar yasamazsınız sanırım amA yinede emin değilim yukarı çıksın DİE yazıyorum öyle saçma postlar yüzünden böle önemliler altta kaynıyor
Hzlhakko Son5665 hamileliğin 6-7 haftasında kızamıkçık testi yapıyorlar yaptırdıysan ve korunuyorsan sıkıntı yok ama korunmuyorsan sıkıntı kan testi yaptırman gerek
Ckyert Son5665 rubella sanırım adı gebeligin başlangıcında toxoplazma ile birlikte yapiliyör test bağışıklığı nin olup olmadığı bellidir . Geçirdim diyosun zten problem olmaz kuluçka donemide geçmiştir
Son5665 Hzlhakko hayır canım korunmuyorum ben cocukken gecirdim şimdi cocuguma bir zararı olurmu diye endişeleniyorum.cünki kardeşimi görmek istiyorum
Hzlhakko Son5665 kardeş sevgiside bir başka canım yanlış birsey demek istemem doktor daha iyi bilir çok geçmiş olsun 🙁
Tamam Son5665 kesinlikle hem kendi doktorunuzdan hem de kardeşinizin doktorundan bilgi almanız gerekiyor.Birinden biri risk var derse,o riski almayın bence