Sibella86 4 gündür hiç açılmadı. Tuzlu su ile yıkadım, deniz suyu sprey ama daha kötü oldu sanki. doğal çözüm bulan var mı? Gün içinde bazen geçiyor sonra birde tıkanıyor
defne55 Sibella86 bende 15 haftamdayım bazen nefes alamayacak dereceye geliyorum kontrolde doktoruma sorcam neden oluyo diye
25agustos Sibella86 alerjik olabilir yattığında bir tarafı acılıyorsa 😊 bir süre sonra kendi hafifler 😊
Boossgrl Sibella86 canım bunun hamilelikle alakası çok yok havayla alakalı bol bol bulunduğun ortamı havalandır sıcak kalma
Duuyguum Benim bir aydan fazla oldu hep tıkalı ağzım açık uyuyorum bu dA dudaklarımı yara yaptı haliyle dr nemlendirici sür dedi başkada birşey demedi
Ascvk Bende aynı şekildeydi iki haftadır uğraşıyordum bide şimdi grip oldum tamam artık perişan durumdayım resmen nefes alamıyorum doktor da sadece tuzlu su ile temizle dedi başka hiç bişey önermedi de vermedi
aydaks Ascvk bende gebeliğimin o haftalarında yasadım aynı seyi ve nerdeyse 1 ay sürdü ama doktorum bana ilac yazdı sprey le agrı kesici birde ıhlamur içtim onun üzerine düzeldim ıhlamuru dene derim balla beraber canım
Ascvk aydaks ya maalesef antibiyotik kullanıyorum crp değerim yine 65 e yğkselmiş Ramazan’dan önce de sıkıntılı bi durum atlattım o zaman da 120 lerdeydi hastanede yattım. Resmen bu 2 ayda 4 antibiyotik kullanışım crp değerim normal Aralık’ta durmuyor resmen 🤦🏼♀️🤷🏼♀️ Ama ıhlamur arada içiyorum gerçekten herşeye iyi geliyor
aydaks Ascvk cok gecmiş olsun canım evet iyi geliyor gercekten ıhlamur inşaallah tez zamanda atlatırsın cok zor cünkü bana diyorlardıki oh mide bulantın olmadı rahat gecti ama o 1 aylık grip beni carptı resmen
Ascvk aydaks bende öyleyim canım ya çok şükür bulantım öyle aşırı olmadı ama bu enfeksiyon durumu beni mahvetti iki aydır toplanamadım resmen crp değerim sürekli yükseliyor en küçük bişey de bile 🤦🏼♀️🤷🏼♀️