Canoglumbenm Seher__ sanmıyorum alacaklarını. Bugün gitseydi alırlardı. Randevun geçince gün içinde alıyorlar. Ama diğer güne almazlar
Seher__ Canoglumbenm geçen randavusuz ağrıdı falan olanları almışlardı ama bilmiyorumki özel sonuçta para alcaklar
Seher__ Melihadur devlet olsa almaz hadi ama bilmiyorumki özel olduğu için alırlar mı ki diyorum sonuçta para kaybetmek istemezler
tazeanneck Seher__ doktorunuzun asistanıyla görüşün o ayarlar. Bende doktorumun çağırdığı güne randevu bulamayınca asistanıyla görüşüyorum o ayarlayıp saati kendi veriyor
Seher__ Mehlikan1 sabah erkenden gitsem mi diyorum 8 bucukta ilk randevu için bebeğimde 34 haftalık oldu bayramdan sonraya kalmak istemiyorum insan merak ediyo sağlığını
tazeanneck Seher__ canım hastaneyi ara doktorunuzun asistanına bağlanmak istediğini söylersen bağlıyorlar bir de dahili numarasını öğren bir sonraki seferde direk dahili numarayı yazıp kendin bağlanırsın ben öyle yapıyorum
Seher__ İnstragmdan sekreterine mesaj yazdım kızlar artık 9 da gelsek hemen ilk sıraya bizi alirmisiniz bayramdan sonraya da kalmak istemiyorum dedim dedim gelebilirsiniz yazmış içim rahatladı