Scb Yucelunsalll dr kasılma için ağrı olur ve düzenli şekilde artarsa ozaman acile gelmelisin dedi düzensiz oluyosa doğuma hazırlanıyorum dedi bana
Scb Nghnclkk inşallah geçer canim ya 🙁 benimki düzenli değil ama göbek deligimin üstünde de değil gobegimin hemen altında bazen sağ bazen sol oluyo anlamadım gitti
Scb Nghnclkk benimkide baş aşağı geçen gün kontrolde oyle dedi dr inşallah zamanında gelirler 26 haftalığım bende
Dilanserdar Sancılar bol su içmekle geçiyor bende de oluyor du arada ağrı gelince hafiften direk suya yukleniyorum
Dilanserdar Nghnclkk böbrekteki sancı canm yan tarafım belime kadar kasığıma kadar inen ve bayıltcak duruma getiren bir sancı rabbim kimseye yaşatmasın öldüm ağrıdan yan tarafa krem süürp masaj yapmak sıcak havlu tatmakta çok fayfalı kesliyo ağrı
Hllswm Nghnclkk canım gecmiş olsun bu durumun ilk nasıl basladı sadece bebek toplanması mı yoksa böbrek agrısı filan oldu mu?
Nghnclkk Hllswm düzenli ve sık sık karın sertleşmesi ile başladı canım sağı solu sertleşiyodu karnımın
Hllswm Yucelunsalll hiç bir belirtin yokmuydu canım? Böbrek agrısı filan cok şiddetli agrı yapıyomus çünkü
Hllswm Nghnclkk benimde dün oldu 21 haftalıgım gittik sancı cıkmadı zayıf oldugun için olur deyip gönderdiler şimdi senden duyunca stres oldum 😔
Nghnclkk Dilanserdar senin kaç mm genişlemiş benim daha yeni başlamış o yüzden böbrek sancısı çekmiyorum sanırım
Nghnclkk Hllswm sana tavsiyem tek bi doktora veya hastaneye görünce ilk başıma geldiğinde direk devlete attım kendimi nstye bağladılar sancı çıkmadı açıklık baktılar yok bi şeyin yok diyip yolladılar geçmeyince özele gittim orada öğrendim genişlemeyi😑
Hllswm Nghnclkk 2 yere gittim ama bişi demediler böbrekte genişleme varsa kanda idrarda da belli oluyomus sadece toplanma olmuyomus sanırım