Gncys 22 haftalık hamileyim doktor plasentada suyumun aZaldığını söyledi böyle olan ve düzelen var mı ? Varsa nasıl düzelttiniz
Fadileeeeee Gncys çok su için mümkünse 3 litre havıç tavsiye ettiler ben havuç yedim bir de karpuz salatalık yiyin içerisinde yüksek oranda su barındıran şeyler tüketin..çok aşırı da tüketmeyin ama günlük bir miktar yiyin ben öyle yapıyorum
AygyulSina Fadileeeeee havuc suyu doktorlar onermiyor icinde cok fazla A vitamini oldugu icin ve havucun etkisi yokmus dun bir arkadas post açmıştı bu konu ile ilgili orda gormustum doktoru soylenis Gncys
Fadileeeeee Gncys cts doktora gideceğim ama bebek hareketleri iyi gidiyor inşallah cts günü size haber veririm . Tabi doğumum yaklaştığı için belki suyumun azalması normaldir... tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini söyledim size 🙏🏻
BurinTasKaradag Su azalması oldukça tehlikeli bir durumdur. Azalan suyun dışardan takviyesi olmuyor çünkü. Amniyon sıvısı diyorlar ona. Havuç yiyin bol bol, su için.. bebeğin böbreklerinde bir sıkıntı olabilir ona da baktırın mutlaka.
Gncys BurinTasKaradag bugün ayrıntılı ultrasondan baktılar ama iki böbreğide sağlıklı dedi doktorum inşallah bi sıkıntısı yoktur düzeene girer inşallah
BurinTasKaradag Gncys oh çok şükür bebekte sıkıntı yoksa sevindim. Haftanız ilerlemiş fazla hareket etmemeye çalışın. Suyunuz sızmasın.. bol su ve havuç iyi gelecektir. Sağlıkla gelsin 🙏🏼
Gncys BurinTasKaradag dua edin gerçekten üzülüyorum ve korkuyorum inşallah sağlıklıca gelir bebeklerimiz 🤲🏻♥️😔
Gncys 35shereliz o zaman sürekli dinlenmek mi gerekiyor ? Ne güzel inşallah benimde düzelir kaçıncı haftanızda vardı böyle sıkıntınız
Minik1anne Gncys havuç suyu çok faydalı geliyor havuç suyu içmeni tavsiye ederim benim oyle bi sikintim yok fakat bende içiyorum ara ara
Minik1anne Gncys bu meyve suyu sıkan yerler 1 tlye yada 2 tlye sıkıyor havuç da yiyebilirsiniz fakat taze ve sıvı şekilde tüketmek daha hızlı sonuca ulaştırıyor olabildigince taze tercih edin mesela o sıkan yerlerden haftada bir büyük şişeyi dolduracak kadar anlaşıp satın alın günde bi bardak için