BiDunyaMutluluk Selam kızlar. Şuan Kepez devlet hastanesine gidiyorum ve özel hastaneye geçmek istiyorum. Bi kaç hastaneden iyi doktorların tavsiyelerini aldım ama sizden de tavsiye istiyorum ve muayene ile doğum ücretleri ne kadar? yardımcı olursanız sevinirim ❤️
Cigdem07 BiDunyaMutluluk Özel Ofm Hastanesine gidiyorum Dokumada muane ücreti değişiyor kampanya oldugu zaman 50TL ödediğim günler oldu en son 17 Mayıs gittim 80 TL ödedim muane ücreti Dogum ücreti 2500 tl hem normal hem sezeryan ikiside aynı dediler sordugum zaman hastaneden çok memnunum :) gayet temiz ilgili 👍
Pnrholat BiDunyaMutluluk özel opera yaşam hastanesi muayene ücretli 60 tl. Normal ve sezaryen Doğum 1.750 tl ben oraya gidiyorum 5 haftamız kaldı.
Minik1anne Ünal yirmibes kendi kliniği var 200 TL muayene ücreti 3000 TL normal doğum 3500 zorunlu sezeryan
Minik1anne BiDunyaMutluluk aynen pahalı biraz doğum ücretini bilmiyorum ama medstar da müjde hanımı da arasturabilirsin o da 2000 ye yakındı sanırsam öyle duymustum
Cigdem07 Minik1anne Arkadaşım dogum yaptı 2 hafta önce 3000 normalde ama hastaneden çıkarken 2800 vermişler bence medstar uygun değil yine de siz bilirsiniz ☺️
Cigdem07 Minik1anne Yok bende biliyorsun demedim açıklama yaptım bilin diye yazdım 😂 fiyat bakınından
Cigdem07 Minik1anne aynen öyle benim anlamadıgım normal dogum uygun olması lazım sonuçta sancıyı çeken sensin gittiğin zaman suni sancı ile doguruyosun mesela ama 2500 diyorlar 😀. Ben sezeryan düşünüyorum zaten ama normal yapacaklar için bence fiyat pahalı 😂
Minik1anne Cigdem07 ya bilmiyorum istanbulla fiyatlar aynı şuan benim bebeğimin kalbinde sıkıntı var mecburen devlette dogurucam normalde Ünal beye gidiyordum İstanbula gittim bebeğimin ameliyat şeyini öğrenmek için orda da fiyatlar aynı bebeğimin ameliyatı + doğum bana 50 bin TL dediler
Cigdem07 Minik1anne Çok çok geçmiş olsun canım benim 😔 fiyatta baya abartmışlar yani. Bende bunu anlamıyorum hastaneler çıldırmış fiyat konusunda dogum yapmakta zor gerçekten
BiDunyaMutluluk Kızlar bugün asv yaşam hastanesine gittim nalan cihangir. Öneren olmuştu çok da beğendim gene araştırıcam tabi. Sgklı muayene 75₺, sgksız 200₺. Sanırım doğum da 2000₺ymiş 😊 Medstarda dün arkadaşım doğum yaptı ona da sorarım mutlaka.
BiDunyaMutluluk Tugba8918 canım zeynep inciye gidiyorum çok iyi Bi doktor ve başarılı. Tavsiye ederim mutlaka gitmelisin 😊