Kubrasezer Merhaba kızlar 12 haftalık gebeyım normalde aşırı dudagımda uçuk çıkmaz ama bu ay içinde iki kere oldu ve baya agrılı ve sulu yara gıbı oluo da önce geçiren varmı 🤔
Asenadika Kubrasezer canım hemen söylüyorum ben hep uçuktan çok çektim gebelikte kesin çözüm karbonat sirke önce biraz sirke sür sadece karbonat da çok çok iyi geliyor üç güne kurutur vazelin uçuğu nemlendirir büyütür kurutmaz
Aysebkr1258 Kubrasezer ay ilk zamanlar ne çektim uçuktannn 🤭🤭 bi çıkıyordu 4 5 tane acısına yemek yedirtmiyordu sarımsak sürüyordum bide ben tahta kaşıkla yakıyordum dayanabildiğim kadar ozaman çabuk ölüp geçiyordu
Kubrasezer Aslında evde uçuk kremı var ama gebelıkte kulqnılmıyomus 🤷🏻♀️ Bıde onu denıyım resmen sızlıyo cunku teşekkür ederim 😊
Cgdmk123 Kubrasezer sarımsak sürün o biraz rahatlatıyor bikaç hafta önce benimde tüm dudağımı kaplamışrı uçuk doktoruma sordum uçuk kremi 1-2 kez olmak şartıyla kullanılabiliyormuş ☺️
Kubrasezer Çok teşekur ederım sırke karbonatı denıyım bi çünkü sarımsaga tahamul edemıyorum bnm doktorumda onermıo uçuk kremını bende dogal bişiler deniyim dedım ☺️