Ceyer Kızlaaar 🙋🏻♀️Puset marka olarak ne tercih ettiniz?? Baby&plus sung 0-13kg tercih eden var mı ??
MerveAvc Ceyer ben ebebekte gordum baya derli toplu duruyor tercih edebilirim ya onu ya da joie gemm dusunuyorum
duygumehmet34 senasln evet ben de bebek arabasıyla beraber kite aldım, mamas papas bebek arabasının yanında ücretsizdi ve çok memnunum , kızım 5 aylık 6,5 kilo ama puset o kadar hafif ki hiç zorlanmıyorum arabamızda da oto koltuğu niyetine kullanıyoruz
Ceyer 4-5 ay kullanacağım bişe olacağı için yüksek fiyatlı bişe tercih etmek istemiyorum bu markayı kullanan var mı ? Memnun kalındı merak ediyorum !
Sevgicetiner Ceyer civilde maller marka var 100 tl cokta güzel çokta hafif bizde yeni aldik memnun kaldım cok hafif kuş gibi 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
senasln MerveAvc Kötü yorum her zaman vardır. Ben gelince daha elime alınca bile bayıldım. Arkadaşım bize geldi geçen asla yerde durmayan 7 aylık kucakçı oğlunu içine yatırdık hemen uyudu. Kadın şok oldu tabi bende
senasln MerveAvc zaten ilkin YouTube da Nigar Dilmaç diye bi kadının hastane çantamda ne var videosunda görmüştüm