iremm_21 kimsenin dediğini dinleme. Hiç canını sıkma. Eltin onu demiş kaynanan bunu demiş. Takma. Yaşın küçük diyenleri de boşver. En iyisini Allahım bilir kuzum. O şimdi vermiyorsa emin ol ki, bak bi daha söylüyorum kesinlikle emin ol ki cok cok daha güzelini verecek, o yüzden bekletiyor seni. Daha güzelini vermek için. Bu sizin icin bir sabır sınavı. Sakın isyan etme. Kimseyi dinleme. Sen sadece yüzünü Allah’a dön. Vermez vermez vermez, bi bakarsın rabbim senin hazır olduğuna karar vermiştir ve belki de ikiz gelir... bilemezsin. Ben herseyi rabbime bıraktım kuzum. 19+6 haftalığım. Yaşım 22. 2 aylık evliyken hamile kaldım. İstemedik mi ? Evet istedik. Ama ben ille olsun olmasın demedim. Her zaman Allahım olsun demiyorum, olmasın demiyorum, en hayırlısı neyse onu ver diyorum. Ve ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Ama ben korunmama rağmen 1 buçuk ay sonra 6 haftalık olduğumu öğrendim. Dusuk oldu diye ağladım evet. Ama hiçbir zaman Allahım neden yaa neden ? Diye sormadım. Biliyorum ki böyle yaptıysa vardır bildiği dedim. Ve şimdi yolun yarısındayım. Seninde çocuğun olacak demiyorum. Bunu ben bilemem. Ama yüzünü sadece ve sadece Allah’a dönersen ve sadece O’ndan ister O’ndan dilersen, O sana elbet bir gün senin icin hayırlı olanı gösterecektir. Umutla, ısrarla, bekle. Ama isyan etmeden . 💐