Kayrabsra Kızlar bebeğe kilo aldıran şeyler neler kilosu önde olup özellikle kilo aldırıyor dediğiniz şeyler var mı kaşar peyniri biliyorum
[silindi] Kayrabsra canım düzenli beslendikten sonra ne yesen kilo alır muz süt ceviz kaşar peyniri bunları hep yemiş olmama rağmen bebegim normal kiloda seyrediyor. Yani benim bebişe çok kilo yapmadı bu saydıklarım 🤷🏼♀️
LINDAMAY Benim bebeğim de kilo olarak önde gidiyor. düzenli vitaminlerimi içiyorum, ceviz, çiğ badem ve çiğ fındık karışık yaptım her gün büyük bir avuç ondan yiyorum. Ve hafta da üç et, hafta da bir de balık tüketmeye gayret gösteriyorum.
Rhk0158 LINDAMAY ben o kadar şeyi yesem ölürüm herhalde :(( 3 bardak süt kalsiyum kan ilacı muz kaşar yiyorum ben bide antep fıstığı
Kayrabsra LINDAMAY çok düzenli besleniyorsn canm olması gereken öyle ama bn düzenli yapamıyorum kaç haftalıksn bebiş ne kadar
Hilayse Her gün bı tane muz , peynir olarak kaşar , haftanın iki günü balık iki günü et iki günü tavuk yani bol protein , yeşil mercimek bebeğe kilo aldirir :)
Daisyy sebnemrah ton balığı hamilelikte tüketilmemesi gereken balıklar arasında. 340 gramdan küçük balıklar tüketilmeli. Ton balığı hem büyük balıktır hem de konserve içindeki gıdalardan olduğundan tüketilmemeli.
Ikraafra Ben geceleri yatarken ballı süt içtim bır haftada 350 gram almıştı onun yanında badem muz peynır vs de tabi
Kayrabsra Ikraafra ya çok iyi deniycem süt önceden severek içerdim hamile kaldığım dan beri çok nadir içtim hiç canım istemiyor
Ceyer Muz 🍌 süt 🥛 Kaşarpeynir 🧀 yoğurt tereyağ/ organik Haşlama yumurta 🥚 3-4 litre su 💧 yoğurt yada mercimek çorbası( ara Öğün)