Nesrn34 Kızlar 3,5 aylık hamileyim ve ayakta duramıyorum bugün patates kızartması yapiyim dedim ter bastı ayakta duramadım böyle olanlar var mı ? ☹️
sbusra Nesrn34 tansiyonunu u olcturun mutlaka hamilelikte tansiyon dusebiliyor, havalarda ısındı onun etkisi de vardır.
Merveyoruk Nesrn34 Evet canım o zamanlar bende de olmuştu ter akıttım resmen başım falan dönmüştü daha sonra bayılmışım hiç hatırlamıyorum o zamanlar sık oluyor dikkat et🙏🏻
Depresif_polyanna Nesrn34 ilk zamanlarda olabilen şeyler bunlar. Kan değerlerine baktır.bisey yoksa da bebeğin buyumesiyle birlikte kalp fazla kan pompalıyor vucut alışık olmadığından tepki veriyor
Nesrn34 Merveyoruk bayılma önceden yaşadım ama halsizliğim geçti yani anlamadım üzülüyorum hiçbişey yapamıyorum resmen 😢
Meltemm1 Canım bunun için daha çok erken bence daha önünde baya zamanın var muhtemelen havanın sıcaklığından kaynaklıdır çünkü bebişin daha çok ufak :)
Meltemm1 Nesrn34 evet canım olabilir ben şuna 28. Haftamdayım benim yeni tansiyon düşüklüğüm olmaya başladı ama doktor korkmana gerek yok yüksek tansiyon iyi değildir çok kötü hissettiğinde uzan ayaklarını yukarda tut dedi dikkatli olun umarım kısa sürede düzelir :)
sbusra Nesrn34 Hamilelikte iyice düşüyor maalesef endişelenmeyin sık sık dinlenin, bol su tüketin, tuzlu ayran için geçmiş olsun 😑
Semooshh Benimde belime ağrı, giriyor bide kalçama yürüyemiyorum. Bugün baya yordum kendimi komple ev sil süpür toz al. Mutfak dolapları beyaz eşyalar 😅 öldüm öldüm şimdi yürüyemiyorum o sıkıntı işte. Hamlamışım
zynpgdkl Nesrn34 bende geçen hafta öyle olmuştum evden çıktık alışveriş için daha binanın önüne gelmeden eşime beni eve çıkar kendimde degilim dedim asansöre bindik Ateş bastı kapıdan içeri zor girdim yere uzandım direk tansiyonum düşmüştü.. ve tiroidlerim yavaş çalışıyor.. ikisinden kaynaklı olabilir dedi 16+6 haftalığım
Glrtgba Nesrn34 merhaba bende 16haftalık hamileyim aynısı oluyor bende de dizlerim uyuşuyor sanki doktor bana kalsiyum eksikliğin var dedi yoğurt süt peynir tüket dedi sizi de bilgilenirmmek istedim 🥰