Ayyysennn Merhabalar bende medicabil oktay altuna gidiyorum aslında çok memnunum ama galiba değiştirmek zorunda kalacağım...) plesenta previam oldugu icin ünv takibe alındım bakalım kabul edecek başka doktorlar aramalıyım galiba..).
Meltemm1 snmnl canım benim olmadı pek ya sabah bulantılarım olmuştu ondada ilaç kullandım faydasını gördüm çok şükür zor geçmiyor benim
Ayyysennn Meltemm1 bebeğin eşinin aşağıda olması riskli bir durummuş oldukça... boşver bilme ne güzel, Allah da yaşatmasın kimseye diim ...)
Hdou4225 Merhaba. 32 haftalık hamileyim ben de. Yıldırım Doruk Gizem Yıldırıma gidiyorum. 19 aylık bir kızım var. Allah nasip ederse temmuzda oglumuzu kucagımıza alıcaz🙂🤗
HzlBrls Bizde oğlumla 38 haftalığız son 15 gün kavuşmaya diyoruz Ceylan hastanesi Sibel hanıma gidiyorum
Bsrakzmn snmnl öyle fena yaşadım ki herkes kilo alırken ben 6 kilo verdim ne yaparsan yap geçmiyor maalesef canım benim 5. Aydan sonra kendi kendine bitti
Bsrakzmn Buradem16 benimde evim dublex yatak odası üst katta üzerimizde başka daire de yok resmen buharlaşacak gibi oluyorum yatamıyorum odamda koltuklara talim oldum😂😂
Ssguler Meltemm1 Şuan için doktorumdan çok memnunum daha öncede Ablam aynı doktor ve hastanede Doğum yaptı o süreçte de hep gördüğüm için tereddüt etmeden Hatice hanımı tercih ettim bende 😊 Sende mi Hatice uğur
Meltemm1 Ssguler yok canım benim doktorum İbrahim avcı özel kliniği var jimer ile anlaşmalı çalışıyor o yüzden orada Doğum yapacağım :)