Irem19 Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim ellerim ve ayaklarım şişiyor doktor randevumda bayramdan sonra sizce normal mi ilk gebeliğim ?
Ezgiix12 Irem19 24+6 haftalık hamileyim 3 gündür ellerim ayaklarım kütük gibi oldu resmen devamlı ayaklarımı yukarda tutuyorum soğuk suyla yıkıyorum felan ama işe yaramıyor yarın doktora gidicem söylicem bakalım ona göre bişey söyler. Tuzlu yemekte tetikliyo diye biliyorum ama pek alakası yok
ikicocuklubiranne Irem19 aynı durumdayım ayaklarım çok şişiyor doktoruma söylediğimde ödem için erken beslenmene dikkat et çok yorma kendini dedi. Şişlikleri doktoruma gösterince bunlar normal hamilelik ayağı tepkisini verdi 😃
Irem19 Ezgiix12 evet bende sürekli yıkıyorum yukarda tutuyorum ama biraz dolanayım hemen şişiyorlar bakalım doktorun ne diyecek ? Evet genelde tuz diyorlar ama bende cok yemiyorum
Kubrabayraktar Ben 37 haftalık hamileyim öncesinde şişlik olmamıştı fakat son bir haftadır elim ayağım çok şişti bugün doktora gittim sorduğumda artık normal dedi , tabi sizin haftanız için nasıldır bilemiyorum 🤷🏻♀️
Semisko Benim 15 haftada başladı şişme. İdrarda protein kaçağı varmış bu da çok riskli bişey. Buna mutlaka baktır.
ezehra Irem19 yediklerine de dikkat et kaç haftalıksın belli haftadan sonra artık normaldir yani ben 35 ocam yarın10 gündür falan biraz şişti ayaklarım ama normal abartılı değil. Dikkat ediyorum özellikle tuz çok kullanmıyorum
Irem19 ikicocuklubiranne belkide normaldir benim ilk gebelik olduğu için vüdumuzda oluşan herşeyde anormallik arıyoruz 😃
mrv_gns_sfk 32.hafta ve sonrasında sürekli el ayak şişmesi yaşadık.Doktor az tuzlu ye dedi.ayakları yukarıda tutmakta çok önemli.şuan 35teyiz artık durumu kabullendim hiçbir kıyafetime giremediğim gerçeğini kabullendiğim gibi🙈