EliFurkan Esraabrklu 5 günümüz kaldi ama hiç gelmeyecek gibi 😳 sezaryen olmayi hiç istemiyorum inşallah kendiliginden gelir bir an önce 😥
seydanurceyhan Esraabrklu İsallahh hepimize sag saglim saglikli sihatli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin 🙏
seydanurceyhan Esraabrklu İsallahh hepimize sag saglim saglikli sihatli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin 🙏
deniz46 YaseminBatrk mrb benim de son 15 gün acaba kasiklarinizda ağrı boyle belden belden kasıklara doğru gelen agrilariniz oluyor mu
Elif2015 Şafak 8 bizimde sezeryan olacak Doğumum ama alt bölgem bugün çok ağrıyor dayanamıyorum artık yarın kontrolümüz var doktora erken alamaz mısınız diye soracağım 😔
Esraabrklu SedAbdurrahmanBeyter biraz daha gitseydi ya.Erken doğumdan bende çok korkmuştum 25.haftada bebek çok aşağıda erken gelebilir demişlerdi ama çok şükür 38+5 günlük olduk Allah yardım etti.ama senin sancin çıkmış 🤔 Allahım korusun yavrunu inşallah. Küveze alırlar doğarsa
Elif2015 Esraabrklu aynen canım ben de öyle düşünmeye başladım ☺ 6 günümüz kaldı geçer Allah’ın izniyle ❣ Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🙏