Pnrarvn Dlktpl ilk bebeklerimde başla doktora gidiyordum o ikiz olduğu için erken doğurduğumu söyledi cahillik bende tamm dedim çıktım. İkincide doktorum hiç tahlil yaptırmadın mı bebeklerin eşinden patolojiye parça göndermedin mi diyince anladım. İkinci düşükten sonra kan pıhtılaşması testi ve eşim bebek benden kromozom testi yapıldı biz normal çıktık bebek 69 xxy kromozomlu çıktı ve bende kan pıhtılaşması çıktı bence baktırma imkanın varsa kan pıhtılaşmasına baktır sonra pişman olma canm
Dlktpl Pnrarvn pıhtılasmaya baktırıcam cnm adetıme 12 gun falan var bayramdan sonra gıdıp ıstıcem ğıhtılasmada olabılır benım rahımmsureklu bebegı atmaya calısıyodu bebegı patalojıye gondermedık ama belkı bızımkıde sıkıntılıydı Aşlah banada yenıden nasıp etsın ıns saglıklı sekılde doguralm
Cansummm Ruhat benimde kürtaj olmamdan sonra yapışıklık oldu ve ben histereskopi oldum çok şükür açıldı. İyi bir dr bulup operasyonunu olmanı tavsiye ederim. Bu şekilde hamile kalmak riskli
Cansummm Dlktpl @Ruhat bende Bülent traşa yaptırdım 1 defa poliplerim için hamile kalmadan önce 1 defa da kürtaj dan sonra yapışıklık içşn histereskopi yaptırdım
Pnrarvn Dlktpl inşallah canm pıhtılaşmaya baktır eğer birşey varsa hamile kalana kadar coraspirin veriyorlar sonra iğneyle birlikte coraspirin veriyorlar bana ikisi çok ağır geldi ben sadece iğneyle devam ediyorum
Derya0707 Dlktpl sonuç 1 ayda çıkıyor yurt dışına gidiyor o yuzden ne kadar erken yaptırırsanız iyi olur
Tamam Ruhat 1 yıldır olmuyorsa,yaptırın.Sadece yapışıklık değil.polip vs varsa hepsi için çözüm.Bazen rahim duvarında ultrasonda gözükmeyen polipler gözükebiliyor,alıyorlar.
Selinnnce Ruhat direk histeroskopi diyenlere inanma cnm banada aynısı dendi. Sonra baska doktora gittim hemde profesor kesinlikle histeroskopiye gerek yok dedi. Sana tavsiyem 2 doktora daha git
Ruhat Selinnnce evet bu tavsiyeyi çok alıyorum mr çekimim var 13 haziranda ondan sonra başka bi doktorada gitmeyi düşünüyorum başka doktorada mr isterse en azından elimde olur diye
Selinnnce Ruhat evet oyle yap. Bazi doktorlar ya bilgisiz ya da paragoz bilmiuorum direkt ameliyata yonlendiiriyolar. Ama isinin ehli doktor gercegi soyluyor. Doktora kalsa benim cocugum olmazmis ameliyat olmadan ama cok sukur ona inanmadim baska doktora gittim gerek yok ameliyata dedi ve hamile kaldim
Pnrarvn Derya0707 pıhlaşma testi yurt dışına gitmiyor canm ben türkiyede yaptırdım hamilelikte yapılan nıfty testi yurtdışında yapılıyor pıhtılaşma testi 15 günde çıkıyor
Ruhat Selinnnce iinşallah bnm de ameliyatagerek kalmaz 13 ünde mr randevum var ona gidcem belki anlaşılıradetime altı gün kala belli olur mu bilemem de göğüs uçlarımda acıyla uyanıyorum iki gündr böyle bişeyde olmazdı bende
Pnrarvn Ruhat benim kalbimde 4 karnımda 1 bebeğim var 😊 31. Haftadayız allah izin verirse tüm zorlukların sonunda zafere az kaldı gibi 😊 allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
Ruhat Pnrarvn canım benm kaç yaşındasın karnındaki bebişin tğm yaralarını sarsın inşallah rahat doğumlar olsun
Pnrarvn Ruhat sağolun teşekkür ederim ben 28 yaşındayım inşallah hepimizin yaralarını sarsın sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Eceguldemir Ruhat annem 2 sene uğraştıktan sonra bu ameliyatı oldu basit bir operasyondu zaten kısa zamanda toparladı çok şükür yine çok kısa zamanda da hamile kaldı şuna 1,5 yaşında kardeşim ☺️ Olmayı düşünebilirsin bence ama tabi ki tercih senin ☺️