Zeynepasya24 Merve-yoruk97 bende yiyorum hepte yedim yani son iki ayımdayım soğan sarımsak acı hep yiyorum birşey olacağı YÖK korkmayın o kadar migdeniz iyiyse yiyin yani vitamin olur işte
Dorukksenay Merve-yoruk97 bende tüketiyorum canım doktora sordum bişey olmaz dedi baharatta tüketiyorum şükür olsun 28 haftalığım ilk 3 ay içinde isen dikkat et sadece
Krbksrf Merve-yoruk97 bende yiyorum aciyi cok seviyorum sanirim oglumda seviyor son 34 gunumuz simdiye kadar bisi olmadi 😀😀
LINDAMAY Merve-yoruk97 acı ve ekşi hep yedim yemeye de devam ediyorum. Minnoş bebeğim de turp gibi maşallah 🧿
Merve-yoruk97 Zeynepasya24 tamam canım saol teşekkür ederim baharatlı şeyler yiyomusun peki ? Ben bu tarz şeyleri yemeyi seviyorum ama sanada bir sorayim dedim
Nebahathumeyra Mideniz yanmıyorsa istediğinizi yiyin 😊 bende normalde acı ve baharat çok severim hep yedim de ama artık mide yanmasından giyemiyorum maalesef 🙈
Tugba12345 Canm asiri acı biber cekti bnm hamilelikte bolca da yedim valla sdc miğde yanmasi yapti bna
Merve-yoruk97 clmmmmm ishalim zaten çoğunlukla ama gebelikte normal diyolar kabuz veya ishal olmak aciya yormadım ben pek ama yapıyosa azalırım canim teskkurler saol
Min_nak Mideniz yanmıyorsa şayet Hiç bişey olmaz arkadaşlar.. Öyle olsa urfalılar çocuk yapamazdı.., 😂😂😂
Rabiaibrahim0803 Merve-yoruk97 valla bilmiyom ama ben bebekken yemeye başlamışım acıyı.gözlerimden yaşta gelse yemdk istiyomuşum hala da çok severim ama bu ara hamilelikten dolayı mide bulantısı yapıyo o yüzden çok yiyemiyorum