Ayguns Kızlar hamileliğimden beri sadece 2,5 kilo almıştım. 26+6yım. Bugün tartıldım normalde 61 kilo 400 gramdım bugün 59 kilo 600 gram çıktım kilo vermek zararlı mı bebeğe ya
Neslihant Ayguns bebege bi zarari olmz bu zamana kdr bebek normal kilosunda gittyse snn vermen onu etkilemez her sekilde beslenir bebegin. Kilo almak cokda iyi bisey değil zten keske bnde almamis olsaydim😂
Gizem_miros Ayguns ben 1 hafta cok kotu hastalik yasadim lokma yiyemiyordum 3.100 gram vermistim cok korkuyodum sordum bebek alacagini alir dedi bebegim önde hatta benim suan 7 ayligim 2 kilo aldm sadece buzamana kadar ilk oglumda 30 kilo almistim bunda almadim dikkat ettim cunku dikişlerimden dolayi erken hamile kaldigim icin
Ayguns Nurrrrr yok canım oruç tutamıyorum doktorum kesinlikle tutma dedi ama kusuyorum evet iki üç günde bir kusmalarım devam ediyor ama yiyorum yine de sabır gösterip. Niye böyle olduki 😔
Ayguns Neslihant ay bebeği etkilemesinde gerisi önemli değil canım ben zaten almak istemiyorum her hamile gibi. Ama verince de çok şaşırdım bebeği etkiler mi diye. 🤷🏻♀️
Ayguns Gizem_miros benimde bebeğim önde gidiyordu canım. İnşallah bi sorun yoktur o zaman. İçime su serptin. Sende dikkat et canım kendine
Gizem_miros Ayguns sagol canim ben bide cok yoruldugum icin kilo alamdim yoksa alirdim yani o allahin emri 😂
Ayguns Gizem_miros ama maşallah yani 30 kilodan sonra 2 kiloyla hamilelik geçirmek büyük başarı 😂👏🏻👏🏻
Gizem_miros Ayguns aynen canim bencede basari ilk oglumda salmısim belliki her onume geleni yemisim 😀😀
Ayguns [silindi] en son iki hafta önce kontrolüm vardı haftasından öndeydi kilosu. Aman ben vereyim de ondan bişey eksilmesin gerisi önemli değil ☺️
Honeymom Ayguns sıkıntı yapma bende kilo vermiş bir gebeyim hamile kaldığım kilodan 1,700 gr gitmiş.ve kilo kaybı yağdan olmuş çoçuğumun kilosuda haftası haftasına gidiyor.
Honeymom Ayguns korkmana gerek yok canım!!!diyetisyenede gidebilirsin o kilonu takip eder!!benim doktorum cok hoşnut bu durumdan cok kilo almadan bitirelim gebeliğimizi diyor☺️
Ayguns Honeymom ayy sağol canım ya valla işte insan bi can söz konusu olunca her şeyden korkuyormuş genelde bende kilolu hamile olmamaya özen gösteriyorum yani abartılı yemiyorum doyabileceğim kadar yiyorum fazlasını yüklemiyorum mideme. Bu haftama kadar sadece iki buçuk kilo aldım bir kilosunu geri vermişim resmen o yüzden birden panikledim 🙈
Ayguns GamzeAkova iyidir inşallah bebek iyi olsun da benim kilom hiç önemli değil ben bebek için endişe ettim bi an