Mirzaannesi Ben birkaç haftadır alışveriş yapmaya başladım ama genelde kıyafetlerin kaç ay aralıklı alıncağında bezen kararsız kalıyorum 🙏🏻🐣
Gunesimveben Mirzaannesi kismetse bnde nisan sonu dogurcam tam mevsim gecisi o yuzden 0-3 aylik olanlari az ama ince uzun kollu aldim cogu kiyafetini 3-6 ve 6-9aldim bebek cok hizli buyuyor diyo herkes ondan dolayi doguma yakin bebegin kilosuna gore 0-3ay takviyesi yapabilirm
ozdenarda Mirzaannesi ne olursa olsn bebisler yavas buyuyr buyuk olmasini istemedgm icin yuzde 80 kiyagetlerini 0-3 aldm kalanlarnida 3-6 aldm doya doya gydrmek istyrm insallah ❤
Mirzaannesi Kadriyeanes 5 takım hastane çıkışı olan takımlardan aldım gerisi de 3-6 aylık bir ikide 6-9 aylık aldım 🙈🤰🏼
Minanin_Annesi Mirzaannesi benimki de temmuz 😍 bende 3ay ve 6 ay zıbın almaya başladım genellikle kıyafete yönelik yapiyorum
KubraatMacit Mirzaannesi 3. 6 aylık takımlar 56 cm 68 cm boya göre bebeğiniz doğacak 50cm o kıyafetlerin içinde kaybolacak sizde. Gidip 50 cm 56 cm arası yeniden koyafet almak zorunda kalacaksınız tecrübeyle sabit 😀 bende aynen öyle almıştım. Çok bol oluyor ilk 2 ay için bir kaç takım alın
gulcins ozdenarda kesinlikle ilk bebeğimde bana da dediler çabuk büyüyor diye hiç çabuk büyür mü tekrar alışveriş yapmak zorunda kaldım lohusa Halimle asıl ilk zamanlar bol kıyafet gerekiyor biri kurumadan diğeri kirleniyor 👍
ozdenarda Mirzaannesi herseyin minigi cok guzel inanki Rabbim hepimize gydrmeyi nasip etsin insallah❤
ozdenarda Mirzaannesi tanser beyinde adini cok duydum cok guzel bir doktormus ama biraz randevu bulmak sknti diyo cevremdkiler
Mirzaannesi ozdenarda çooook fazla hastası var çok güzel başarılı bi doktor çok ilgili Allah razı olsun🐣
ozdenarda Mirzaannesi cok fark yokms canm umitte 3000 norml 3500 sezeryan 4000 epidural olarak belirledi peki kapo susu cibinlk bebek cikolatasi bunlar falan varmi sadece odami
Mirzaannesi ozdenarda kapı süsü, lohusa şerbeti, anneye Bandana ve terlik ben tesettürlü olduğum için kullanmıcam🤷♀️🙈