Sekr 28 haftalik gebeyim daha dün kontrolüm vardı herşey yolundaydı ama son üç dört gündür harekerinde azalma ettigindede eskisi gibi kuvvetli değil sizde nasıl durumlar neden acaba?
MelekAnnesi52 Sekr canım oluyor ya dengeli olmuyor 26 da azaldı 28 de arttı 30 da azaldı bizim 32 şu an yine artışta 😂 kendine sıkıntı etme
Nermin Sekr haklısın cnm benm.29 geçen haftalarda azalma vardı şuan gayet hareketli evham etme sen bnm.2. Oyleyken değişik
MelekAnnesi52 Sekr biliyorum canım bizimde ilk onları fazlasıyla yaşadığım için seni rahatlamak için diyorum 😄😄
Sanane123 Bende 27 haftalığım benim kide kuvvetli vurdurmuyor endişeleniyorum Daha önce çok kuvvetliydi canım acırdı
Sekr Sanane123 aynen iste bende öyle olduğum için kımıldıyor filan eskisi gibi kuvvetli vurmuyor insan endişeleniyor
Sanane123 Sekr ister istemez endişeleniyoruz merak ediyoruz Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin
Dilaraaaaa Yeri daraldigi icin hareket kisitliligi olabiliyormuş. Yinede bir doktora görun istersen canim
Dilaraaaaa Yeri daraldigi icin hareket kisitliligi olabiliyormuş. Yinede bir doktora görun istersen canim